«Ο Ολυμπιακός το καλύτερο βήμα στην καριέρα μου» (vid)
Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2019 - 18:39
Την ερυθρόλευκη φανέλα θα φοράει από τη νέα σεζόν ο Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος την Τετάρτη (26/06) υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.
Ο Πορτογάλος αμυντικός στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Θρύλου στην κάμερα του Olympiacos TV εξέφρασε τη χαρά του για το γεγονός ότι ανήκει στον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι ήταν το καλύτερο βήμα στην καριέρα του.
Επίσης, αναφέρθηκε στη καλή φιλική σχέση που έχει με τον Ντανιέλ Ποντένσε, ενώ έδειξε και ότι «διψάει» για πολλούς τίτλους στον Θρύλο.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
Για τα πρώτα συναισθήματά του μετά τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα. Τώρα ήθελα ένα σύλλογο που να κερδίζει τίτλους και νομίζω πως αυτό είναι το καλύτερο βήμα στην καριέρα μου».
Για τη σχέση του με τον Ποντένσε:
«Ο Ποντένσε είναι καλός φίλος και καλός παίκτης».
Για τους στόχους του στον Ολυμπιακό:
«Ήρθα εδώ για να βοηθήσω την ομάδα και περιμένω και την ομάδα να με βοηθήσει για να γίνω καλύτερος παίκτης και καλύτερος άνθρωπος. Περιμένω να κερδίσουμε τους περισσότερους από τους τίτλους που θα διεκδικήσουμε στη χρονιά. Όλοι οι παίκτες θα τα δώσουμε όλα για την ομάδα και ελπίζω να χαμογελάμε στο τέλος της σεζόν».
Ο Κώστας Φορτούνης μίλησε για την προετοιμασία του Ολυμπιακού, την ανανέωση της συνεργασίας του με τους «ερυθρόλευκους», καθώς και για τους στόχους της ομάδας για τη νέα σεζόν.
Ο Ρούμπεν Σεμέδο ήθελε πάρα πολύ να ντυθεί στα ερυθρόλευκα, πίεσε την Βιγιαρεάλ και τελικά κατάφερε να έρθει στον Ολυμπιακό, πανέτοιμος για τίτλους, όπως τόνισε και στις δηλώσεις του.