Μία ακόμη πολύ σημαντική κίνηση, με το βλέμμα στο μέλλον, πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός, ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με τον Μάριο Σιαμπάνη.
Ο 20χρονος τερματοφύλακας θα αγωνίζεται με τη φανέλα του Ολυμπιακού έως το 2023, με τους «ερυθρόλευκους» να δείχνουν για μία ακόμη φορά ότι επενδύουν στο μέλλον.
Ο Σιαμπάνης έδειξε από την πρώτη στιγμή που έμαθε για το ενδιαφέρον των Πειραιωτών τη θέλησή του να ντυθεί στα «ερυθρόλευκα» και έτσι οι δύο πλευρές ήρθαν γρήγορα σε συμφωνία.
Ο νεαρός πορτιέρο θεωρείται ως ένας από τους πιο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές της χώρας μας και οι «ερυθρόλευκοι» κινήθηκαν και τον έκαναν δικό τους.
Να σημειωθεί, ότι ο Σιαμπάνης αγωνιζόταν στον ΠΑΟΚ, πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις, με τους Θεσσαλονικείς να προσπαθούν να τον κρατήσουν στο ρόστερ τους, ανανεώνοντας το συμβόλαιό του, κάτι το οποίο δεν έγινε, με τον 20χρονο να επιλέγει τελικά να συνεχίσει την καριέρα του στον Θρύλο.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Zurnal», τα αδέρφια μας τηρούν στάση αναμονής, περιμένοντας τον Θρύλο να αποφασίσει αν θα κρατήσει τον Ραντζέλοβιτς ή αν θα τον παραχωρήσει με δανεισμό…
Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να κάνει δικό του τον Μάρκους Μπεργκ, φαίνεται ότι πλησιάζει σε αυτόν, ο οποίος έχει αποδείξει στην καριέρα του ότι είναι ένας δεινός σκόρερ.