Ο Ουσεϊνού Μπα θα είναι ένα από τα νέα πρόσωπα της προετοιμασίας του Ολυμπιακού ενόψει της νέας σεζόν.
Οι «ερυθρόλευκοι» απέκτησαν μεσούσης της σεζόν τον Σενεγαλέζο αμυντικό, ο οποίος παρέμεινε στην Γκαζελέκ Αζαξιό ως δανεικός από τον Θρύλο.
Ο Μπα μετράει… αντίστροφα για την ενσωμάτωσή του στους Πειραιώτες, ωστόσο, αυτή αναμένεται να καθυστερήσει μετά την εξέλιξη του πρωταθλήματος της Β’ Γαλλίας.
Η ομάδα του τερμάτισε στην 18η θέση στην Β΄ Γαλλίας και θα δώσει ακόμη δύο ματς με την Λε Μαν, όπου θα παλέψει για την παραμονή της στην κατηγορία.
Ο Μπα, ο οποίος είναι βασικός και αναντικατάστατος του συλλόγου του, έτσι θα καθυστερήσει να έρθει στον Πειραιά, αφού ο επαναληπτικός αγώνα με την Λε Μαν θα διεξαχθεί στις 2 Ιουνίου και όπως είναι λογικό στη συνέχεια θα του χορηγηθεί άδει για να ξεκουραστεί και να «γεμίσει» τις μπαταρίες του.
Ο Ολυμπιακός θα έχει και τη νέα σεζόν έντονο το… πορτογαλικό στοιχείο, κάτι το οποίο αποτελεί επιθυμία του Πέδρο Μαρτίνς και ήδη φαίνεται από τις πρώτες κινήσεις των «ερυθρόλευκων».
Ο Ολυμπιακός στο top 3 των ευρωπαϊκών συλλόγων με τα περισσότερα πρωταθλήματα τα τελευταία 10 χρόνια, με μόνο τις Γιουβέντους και Σέλτικ να έχουν κατακτήσει ένα πρωτάθλημα περισσότερο από τους Πειραιώτες.