Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Γελάει ο κόσμος με τις δηλώσεις του Ίνγκασον!

Γελάει ο κόσμος με τις δηλώσεις του Ίνγκασον!
Σάββατο, 4 Μαΐου 2019 - 20:15

Δεν περιμέναμε τίποτα διαφορετικό… Είναι γνωστοί πλέον εκεί στη Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στον ΠΑΟΚ για τις αστείες δηλώσεις τους…

Σειρά του Σβέριρ Ίνγκασον να πάθει… Λουτσέσκου. Ο Ισλανδός αμυντικός ήταν εκείνος, ο οποίος είχε βουτήξει στο ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη, με τον Ευαγγέλου να ανακαλύπτει επιθετικό φάουλ από τον Τσιλιανίδη, ακυρώνοντας έτσι το γκολ του μεσοεπιθετικού των Αρκάδων.

Μία ξεκάθαρη φάση, την οποία είδε όλος κόσμος… Ωστόσο, ο αμυντικός του ΠΑΟΚ σε δηλώσεις του στην κάμερα της Nova τόνισε ότι του έγινε φάουλ… Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε: «Ένιωσα ένα χτύπημα από πίσω, ήταν φάουλ. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν πολλών ειδών φάουλ, ορισμένα από αυτά θεωρούνται 50%-50% στο να δοθούν ή όχι».

Πραγματικά, γελάει όλος ο κόσμος με τις αστείες δηλώσεις του αμυντικού των Θεσσαλονικέων. Αλλά, όπως αναφέραμε και προηγουμένως, με όποιον δάσκαλο καθίσεις…

Και ο Λουτσέσκου έχει δείξει ότι είναι μετρ σε τέτοιες αστείες δηλώσεις.

Διαβάστε επίσης

Από δυο χωριά χωριάτες!

Από δυο χωριά χωριάτες!

Δίκοπο... μαχαίρι η «αγάπη» των Μελισσανίδη, Σαββίδη, αφού η επίσκεψη του πρώτου στην ΚΕΔ δείχνει ότι βρίσκονται στα χαρακώματα.