Τετ-α-τετ του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Κώστα Φορτούνη
Κυριακή, 14 Απριλίου 2019 - 18:34
Μια ξεχωριστή στιγμή που και λέει και δείχνει πολλά… Πριν βγουν οι παίκτες του Ολυμπιακού στον αγωνιστικό χώρο για την προθέρμανση του ματς με την Ξάνθη, ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε τετ-α-τετ με τον Κώστα Φορτούνη. Ο ηγέτης του Θρύλου ήταν εκείνη την ώρα, περίπου 35 λεπτά πριν τη σέντρα, μέσα στο γήπεδο και ο αρχηγός του Ολυμπιακού στη φυσούνα, πρώτος για να μπει μέσα για το ζέσταμα.
Με τον διεθνή μεσοεπιθετικό να πλησιάζει τον κ. Μαρινάκη και να συνομιλούν για περισσότερο από ένα λεπτό. Σε μια περίοδο που οι συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του παίκτη με τον Θρύλου είναι σε ανοικτή… γραμμή. Το θέμα είναι πώς οι δύο άνδρες συνομίλησαν μέσα σε πολύ καλό κλίμα κι αυτό ήταν ορατό από την έκφραση του προσώπου του «ερυθρόλευκου» παίκτη.
Στο φινάλε της κουβέντας, φάνηκε για μια ακόμα φορά πώς ο Κώστας Φορτούνης περνάει καταπληκτικά στον Ολυμπιακό και πώς θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στον Πειραιά, κάτι που αποτελεί επιθυμία και της διοίκησης της μεγαλύτερης ελληνικής ομάδας.
Κάτι ανάλογο έγινε στη συνέχεια και με τον Βασίλη Τοροσίδη που συνομίλησε, επίσης για λίγο, με τον ηγέτη του Ολυμπιακού.
Οι κάτοικοι της Μάνδρας ανάρτησαν δύο πανό στο «Γ. Καραϊσκάκης», με τα οποία ευχαριστούν τον ηγέτη του Ολυμπιακού για τις τεράστιες βοήθειες που τους έχει προσφέρει.
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στις 19:00 στο «Γ. Καραϊσκάκης» την Ξάνθη στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του για τη φετινή σεζόν. Live στο gavros.gr/NS2.