ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Ντουντούκα
Θρύλε, Θεέ μου, Ολυμπιακέ μου!

Δείξτε τους τι σημαίνει Ολυμπιακός!

Δείξτε τους τι σημαίνει Ολυμπιακός!
Κυριακή, 17 Μαρτίου 2019 - 07:58

Όλα για το διπλό στο ΟΑΚΑ δίνει απόψε στις 19:00 ο Ολυμπιακός, με τους «ερυθρόλευκους» να είναι αποφασισμένοι να καταθέσουν και τη ψυχή τους στον αγωνιστικό χώρο για το τρίποντο. Live στο gavros.gr/ΕΡΤ Sports.

Οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς «διψούν» για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, γνωρίζοντας τη σημασία της νίκης για τους ίδιους, την ομάδα, αλλά και τον κόσμο του Θρύλου.

Γι’ αυτό είναι ακόμη πιο πολύ παθιασμένοι και ψυχωμένοι για να καταφέρουν να φύγουν με τους τρεις βαθμούς της νίκης από το ΟΑΚΑ.

Ο Θρύλος θέλει να δείξει για ακόμη μία φορά στον… πελάτη του τι σημαίνει Πειραιάς, πανηγυρίζοντας μία ακόμη νίκη απέναντί του.

Ο Πορτογάλος τεχνικός των Πειραιωτών αποφάσισε να πάρει όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του για την αποστολή της ομάδας, πλην φυσικά των γνωστών τραυματιών Λάζαρου και Τοροσίδη, όντες όλοι πανέτοιμοι να αγωνιστούν και να τα δώσουν όλα για να βοηθήσουν τον Θρύλο να φτάσει στη νίκη.

ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Διαβάστε επίσης

Από το Πανθεσσαλικό στο εξωτερικό!

Από το Πανθεσσαλικό στο εξωτερικό!

Πλέον η απαξίωση και η κατάρρευση της «εξυγίανσης» είναι ολοκληρωτική. Πρώτα διέρρευσαν για τελικό Κυπέλλου στη Σκωτία, μετά «έτρεχαν» να το μαζέψουν.

Δώρο στον λαό του Θρύλου

Δώρο στον λαό του Θρύλου

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για να πάρουν το «διπλό», δίνοντας μεγάλη χαρά στον κόσμο τους.

Σιγά μην το έχαναν!

Σιγά μην το έχαναν!

Χασάν και Νάτχο τα έδωσαν όλα, ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις τους και τέθηκαν στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για το ματς με τον ΠΑΟ.