Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

«Είμαστε ενάντια σε κάθε μορφή βίας, λεκτικής ή φυσικής»

«Είμαστε ενάντια σε κάθε μορφή βίας, λεκτικής ή φυσικής»
Κυριακή, 3 Μαρτίου 2019 - 17:03

Το απόγευμα του Σαββάτου, στο κολυμβητήριο του Πειραιά, έγινε μια εγκληματική επίθεση από 30 κουκουλοφόρους με μαχαίρα, ρόπαλα και φωτοβολίδες στον αγώνα πόλο Γυναικών, του Ολυμπιακού με τη Γλυφάδα. Επιτέθηκαν στον κόσμο που ήταν στις κερκίδες. Σε γυναικόπαιδα, ηλικιωμένους και φιλάθλους ΑμεΑ! Ένα σοκαριστικό γεγονός!

Μεταξύ των ατόμων που δέχθηκαν την επίθεση ήταν και ο Γιάννης Αλαμπασύνης, ένας φίλαθλος του Ολυμπιακού που είναι ΑμεΑ. Με πρωτοβουλία του Βασίλη Τοροσίδη και του Πέδρο Μαρτίνς, το παιδί την Κυριακή θα είναι στο Ρέντη και θα παρακολουθήσει την προπόνηση του Ολυμπιακού. Μια κίνηση συμπαράστασης από τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του Θρύλου!

Με τον Πέδρο Μαρτίνς να αναφέρεται στο θέμα και στη συνέντευξη που παραχώρησε πριν από λίγο στα κανάλια Novasports. Με τον Πορτογάλο τεχνικό να τονίζει χαρακτηριστικά: «Λυπόμαστε πάρα πολύ για οποιοδήποτε συμβάν βίας συμβαίνει οπουδήποτε, πόσω μάλλον στον αθλητισμό. Είμαστε εναντίον κάθε μορφής βίας, είτε λεκτικής, είτε φυσικής. Είμαστε πάρα πολύ λυπημένοι για αυτό που έγινε χθες.

Δεν μπορούσαμε παρά να συμπαρασταθούμε στον φίλαθλο μας, ο οποίος δέχθηκε την επίθεση. Να του αποδείξουμε πώς είμαστε κοντά του. Ήταν το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε σήμερα, να τον υποδεχθούμε στην προπόνηση. Να δείξουμε έμπρακτα πώς είμαστε δίπλα του. Για να τον υποστηρίξουμε και να δηλώσουμε πώς είμαστε εναντίον κάθε μορφής βίας, λεκτικής ή φυσικής».

Διαβάστε επίσης