Το δεύτερο χατ-τρικ της καριέρας του σημείωσε ο Αχμέντ Χασάν στο ματς του Ολυμπιακού κόντρα στον ΟΦΗ για την 22η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.
Ο Αιγύπτιος επιθετικός των «ερυθρόλευκων» είχε σκοράρει ακόμη μία φορά στο παρελθόν τρία γκολ σε ένα παιχνίδι, φορώντας τότε τη φανέλα της Ρίο Άβε, έχοντας ως προπονητή και τότε τον Πέδρο Μαρτίνς.
Ο Χασάν με αφορμή τα τρία γκολ που σημείωσε κόντρα στους Κρητικούς θυμήθηκε το πρώτο χατ-τρικ της καριέρας του, αναρτώντας βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram από εκείνη την αναμέτρηση. Στη συνέχεια, μάλιστα ανέβασε και βίντεο από την αναμέτρηση κόντρα στον ΟΦΗ.
Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ σε δηλώσεις του στράφηκε κατά του προέδρου της ΕΠΟ, αλλά και του προπονητή της εθνικής Ελλάδος σχετικά με τους μισθούς που λαμβάνουν.
Ο Αφρικανός μέσος του Ολυμπιακού δεν έχει κάτι το σοβαρό και θα βρεθεί στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς μετά το ματς της Πέμπτης (28/02). Όλα καλά με Τοροσίδη, ανέτοιμος ο Ομάρ.