Οι Βόσνιοι «υποκλίθηκαν» σε Τοροσίδη και Φορτούνη!

Το Λίχτενσταιν, την Βοσνία, την Ιταλία, τη Φινλανδία και την Αρμενία θα βρει στον δρόμο της η Εθνική για την πρόκριση στο Γιούρο του 2020. Μπορεί τα ματς να αργούν ακόμα, όμως στο εξωτερικό έχουν ήδη αρχίσει να ασχολούνται με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Ιστοσελίδα της Βοσνίας, μάλιστα, έκανε ιδιαίτερη αναφορά σε δύο παίκτες του Ολυμπιακού, τον Βασίλη Τοροσίδη και τον Κώστα Φορτούνη!
Με την «svenskafans» να αναφέρει για τον δεξιό μπακ του Θρύλου: «Ο Τοροσίδης παίζει στο δεξί άκρο της άμυνας, είναι γεννημένος το 1985 και μετράει πάνω από 100 διεθνείς συμμετοχές με τον σύλλογο του. Παρά την ηλικία του, ο Τοροσίδης διατηρεί ένα ιδιαίτερα αξιοπρεπές επίπεδο και τώρα αγωνίζεται στον Ολυμπιακό, αλλά προηγούμενος φόρεσε τις φανέλες των Μπολόνια και Ρόμα, στην Ιταλία. Ο αμυντικός της Εθνικής έχει τον ρόλο του... πατέρα στα αποδυτήρια και έχει την ικανότητα να ενισχύει το ηθικό της ομάδας».
Όσο για τον αρχηγό των Πειραιωτών, το εν λόγω Μέσο ανέφερε: «Ο Φορτούνης ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που ο Ολυμπιακός προχώρησε στο Γιουρόπα Λιγκ. Η κύρια δύναμη του Φορτούνη είναι το πνεύμα και η τεχνική του, γεγονός που τον καθιστά επικίνδυνο σε καταστάσεις ενός εναντίον ενός».