Οι αντίπαλοι τα καλύτερα, η… εξυγίανση τα χειρότερα!
Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2018 - 09:29
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ
Καλή μπάλα από τον Ολυμπιακό σε ένα ακόμα ματς. Οι «ερυθρόλευκοι» κυριάρχησαν στο ματς με την Λαμία, κάτι που «μαρτυρά» τόσο το τελικό 3-0 όσο και η συνολική εικόνα της αναμέτρησης. Αλλά και οι αριθμοί, τα στατιστικά του ματς.
Κάτι που υπογράμμισε και ο Μάκης Χάβος. Ο τεχνικός της Λαμίας ανάφερε μετά το ματς για τους παίκτες του πώς «Τα παιδιά προσπάθησαν απέναντι στην ομάδα που παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα». Κάτι που έχουν πει αρκετοί φέτος.
Ο Γιώργος Δώνης, ο Παναγιώτης Κονέ, ο Τραϊανός Δέλλας, ο Άκης Μάντζιος. Τώρα ήταν η σειρά του Μάκη Χάβου. Ένας ακόμα προπονητής που είπε την αλήθεια, αυτό που φαίνεται, αυτό που συμβαίνει στον αγωνιστικό χώρο.
Οι αντίπαλοι σέβονται τον Ολυμπιακό και αναγνωρίζουν την ανωτερότητά του. Αυτός που δεν τον σέβεται καθόλου είναι η… εξυγίανση. Σε ένα ακόμα ματς, πέναλτι μαρς υπέρ του Ολυμπιακού που δεν καταλογίζεται. Ξεφτιλίζονται όλοι τους, κάθε αγωνιστική, με αυτά τα «όργια»! Περισσότερο από διαιτητές και επόπτες ο Περέιρα που τα βλέπει όλα καλά!