Απίθανα πράγματα! Ο ΠΑΟΚ διαμαρτύρεται και για τη διαιτησία!
Σάββατο, 8 Δεκεμβρίου 2018 - 14:47
Είναι γνωστό ότι εκεί στη Θεσσαλονίκη ζουν στο δικό τους κόσμο. Ωστόσο, πραγματικά φαίνεται ότι έχουν ξεφύγει…
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ο ΠΑΟΚ έστειλε οπτικοακουστικό υλικό στην UEFA για διαιτητικές αποφάσεις από το ελληνικό πρωτάθλημα.
Και όλα αυτά λίγες ημέρες μετά το χέρι του Βιεϊρίνια στη Λαμία και την αλλοίωση του αποτελέσματος υπέρ των Θεσσαλονικέων. Ένα χέρι, το οποίο ακόμη «παίζει» στα social media και ένα χέρι το οποίο δεν υπέδειξε αν και ήταν δίπλα στη φάση, κλείνοντας τα μάτια του ο διαιτητής Τσαμούρης, οδηγώντας τον κόσμο να κράζει την αδιανόητη του απόφαση να αφήσει το ματς να συνεχιστεί.
Βέβαια, μάλλον αυτή η φάση δεν θα βρίσκεται στο βίντεο που έστειλαν. Θα το ξέχασαν. Όπως και τη βουτιά… του Πρίγιοβιτς κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, όπου δόθηκε πέναλτι και έτσι ο ΠΑΟΚ μπόρεσε να πάρει τη νίκη με 1-0 κόντρα στους Αρκάδες.
Οι περιπτώσεις των Καμαρά και Σισέ, οι οποίοι εκτόξευσαν στον Ολυμπιακό την αξία τους στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, αποδεικνύουν την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στο τμήμα σκάουτινγκ των Πειραιωτών και γεμίζουν αισιοδοξία για νέα… λαβράκια στο μέλλον.