Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Η γαλλική αγορά και τα... λαβράκια

Η γαλλική αγορά και τα... λαβράκια
Δευτέρα, 3 Δεκεμβρίου 2018 - 09:55

Το τμήμα σκάουτινγκ του Ολυμπιακού αναζητά παντού παίκτες που έχουν προοπτικές και μπορούν να αποτελούν μεταγραφές επένδυση. Όπως έγινε με τον Παπέ Αμπού Σισέ και τον Μαντί Καμαρά. Ειδικά στο πρωτάθλημα της Β’ Γαλλίας υπάρχουν πολλές και καλές περιπτώσεις. Δύο εξ αυτών φέρεται να έχει ξεχωρίσει ο Φρανσουά Μοντέστο, σύμφωνα με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή».

Πρόκειται για τον Χαμπίμπ Ντιαλό της Μετς και τον Γιανίς Αρτούρ Γκομίς της Λανς, αντίστοιχα. Αμφότεροι επιθετικοί, από τη Σενεγάλη, που είναι μεταξύ των πρώτων σκόρερ στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα. Δύο περιπτώσεις που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον από πολλές απόψεις.

Ο πρώτος έχει πετύχει φέτος 12 σε 15 ματς και είναι δεύτερος σκόρερ. Ο 23χρονος φορ κλήθηκε πρόσφατα στην εθνική Σενεγάλης και έκανε ντεμπούτο στη νίκη 1-0 κόντρα στη Γουινέα. Ο δεύτερος είναι πιο μεγάλος (σ.σ.: 26 ετών), περισσότερο έμπειρος και έχει σημειώσει 9 γκολ σε 16 ματς. Αυτό που αξίζει να σταθεί κανείς και με τους δύο είναι πώς έχουν από 4 ασίστ!

Δύο παίκτες που παρακολουθεί ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ του Ολυμπιακού...

Διαβάστε επίσης

Εγγύηση για την άμυνα

Εγγύηση για την άμυνα

Έχει «κλειδώσει» το δίδυμο Σισέ-Βούκοβιτς, καθώς η συνύπαρξή είναι ιδανική και το δείχνουν οι αριθμοί.

Απόλυτος Θρύλος (vids)

Απόλυτος Θρύλος (vids)

Μόνο νίκες μετρά ο Ολυμπιακός στις εντός έδρας αναμετρήσεις με τον Παναιτωλικό, στο πρωτάθλημα.

Δεν είναι «τρέλα», είναι πάθος!

Δεν είναι «τρέλα», είναι πάθος!

Η ταχύτερη επιστροφή των παικτών μετά από τραυματισμό δείχνει τη μεγάλη τους δίψα για να πετύχουν φορώντας την ερυθρόλευκη!