Στη βάση τους οι «ερυθρόλευκοι»

Στην Αθήνα επέστρεψε πριν από λίγη ώρα η αποστολή του Ολυμπιακού από την Ισπανία και πιο συγκεκριμένα από τη Σεβίλλη. Οι «ερυθρόλευκοι» γύρισαν από την πρωτεύουσα της Ανδαλουσίας στη βάση τους και πλέον κοιτάζουν μπροστά.
Αυτή τη στιγμή η προσοχή όλων είναι στο ματς με τον Παναιτωλικό, τη Δευτέρα το βράδυ (3/12, 19:30) στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης». Όπου στόχος είναι η νίκη, γιατί δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για απώλειες βαθμών στο πρωτάθλημα.
Συν τοις άλλοις, στα τελευταία ματς οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ένα αήττητο σερί εντός συνόρων και θέλουν άλλη μια νίκη, για να μην μεγαλώσει η διαφορά στη βαθμολογία. Με τον Πέδρο Μαρτίνς να σκέφτεται ήδη το ματς αυτό και το πώς ο Ολυμπιακός θα πάρει μια ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα.