Άρωμα… Θρύλου έχει και το σημερινό πρόγραμμα των προκριματικών του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής! Με τον Μαντί Καμαρά να αγωνίζεται για άλλη μία φορά με το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα.
Ο μέσος του Ολυμπιακού, λοιπόν, αντιμετωπίζει με την Γουινέα την Κυριακή το βράδυ (19:00) την Ακτή Ελεφαντοστού, εντός έδρας, για την πέμπτη αγωνιστική της προκριματικής φάσης.
Ο νεαρός χαφ των Πειραιωτών έχει πολλές πιθανότητες να βρεθεί στο αρχικό σχήμα της πατρίδας του, καθώς έχει «κερδίσει» το τεχνικό επιτελείο της Γουινέας με τις εμφανίσεις του.
Η Γουινέα είναι πρώτη στον όμιλο με δέκα βαθμούς, τρεις περισσότερους δηλαδή από τη δεύτερη Ακτή Ελεφαντοστού.
Ο Μπίμπαρς Νάτχο μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του για την προσαρμογή του στους «ερυθρόλευκους», αλλά και για τους στόχους του με την εθνική ομάδα του Ισραήλ.