Ντουντούκα
Θρύλε, Θεέ μου, Ολυμπιακέ μου!

Δικαιώθηκε πανηγυρικά ο Ολυμπιακός!

Δικαιώθηκε πανηγυρικά ο Ολυμπιακός!
Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2018 - 15:31

Πλήρης δικαίωση για τον Ολυμπιακό. Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ που εξέτασε την υπόθεση δέχθηκε όλα όσα είχαν αναφέρει οι «ερυθρόλευκοι» στην απολογία τους. Πώς ό,τι έγινε στην Πάτρα, στο ματς του κυπέλλου με την Παναχαϊκή, ξεκίνησε από έναν προβοκάτορα! Το δε βασικότερο! Πώς δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός. Κι αυτός ήταν ο λόγος που δικαίωσε πανηγυρικά τον Ολυμπιακό στην υπόθεση αυτή!

Επιβάλλοντάς του μόνο πρόστιμο για ό,τι έγινε στις κερκίδες του Παμπελοποννησιακού Σταδίου. Το λογικό δηλαδή. Δεν θα μπορούσε με τίποτα να περάσει η σκευωρία, το «στήσιμο» και η προβοκάτσια που προσπάθησαν ορισμένοι πείσουν την κοινή γνώμη και το δικαστήριο πώς συνέβη με μοναδικό σκοπό να επιβληθεί μια άδικη τιμωρία στον Ολυμπιακό.

Το θέμα είναι πώς τα μέλη της Πειθαρχική Επιτροπής της ΕΠΟ μετά και την εκδίκαση της υπόθεσης, αλλά και το υπόμνημα που κατέθεσαν οι «ερυθρόλευκοι» και το οποίο ήταν 50 σελίδες, ανέλυε αναλυτικά, με κάθε λεπτομέρεια και τι έγινε στην Πάτρα, αλλά και γιατί ήταν ξεκάθαρα προβοκάτσια όλα όσα είχαν συμβεί. Και τους δικαίωσε. Με την απόφαση να είναι παμψηφεί απαλλακτική! Όπως είχε γίνει και στην περίπτωση του ματς του κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη για το κύπελλο.

Επιβάλλοντας πρόστιμο στον Ολυμπιακό που ανέρχεται στις 60.000 ευρώ όπως είχε κάνει κάτι ανάλογο και στον ΠΑΟΚ για το ματς του κυπέλλου Ελλάδας με τον Άρη. Το πιο σημαντικό. Η επιτροπή κατάλαβε πως όλα όσα έγιναν στην Πάτρα ήταν προβοκάτσια και επέβαλλε το πρόστιμο για την ένταση στις εξέδρες.

Διαβάστε επίσης

Δεν πέρασε το «στήσιμο»!

Δεν πέρασε το «στήσιμο»!

Παρότι έκαναν ό,τι μπορούσαν για να τιμωρηθεί με -3 βαθμούς ο Ολυμπιακός για το ματς στην Πάτρα, δεν τους πέρασε.