Ανασύνταξη... για το πρόγραμμα «φωτιά» που ακολουθεί
Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2018 - 23:57
Διακοπή υπάρχει στο πρωτάθλημα, λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων, με 14 ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού να βρίσκονται στις εθνικές τους ομάδες.
Το έργο στην προπόνηση των «ερυθρόλευκων» γίνεται δύσκολο για τον Πέδρο Μαρτίνς, ωστόσο, ο Πορτογάλος τεχνικός γνωρίζει πολύ καλά ότι θα πρέπει να δουλέψει σκληρά με τους υπόλοιπους διαθέσιμους παίκτες, ώστε να είναι πανέτοιμοι στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, καθώς ακολουθεί πρόγραμμα «φωτιά» για τους Πειραιώτες.
Οι «ερυθρόλευκοι» θα δώσουν πολύ σημαντικά ματς τόσο για το πρωτάθλημα όσο και για το Europa League, τα οποία θα κρίνουν πολλά ενόψει της συνέχειας.
Επομένως, αυτή τη στιγμή η ομάδα θα πρέπει να ανασυνταχθεί, να δουλέψει, ώστε να διορθώσει κάποια πράγματα στο παιχνίδι της και έτσι να επιστρέψει στις υποχρεώσεις της μόνο με νίκες για να πετύχει όλους της τους στόχους.
Υπενθυμίζουμε, το πρόγραμμα του Θρύλου μέχρι το τέλος του 2018:
25 Νοεμβρίου: 11η αγωνιστική Super League (19:00), Ατρόμητος-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
29 Νοεμβρίου: 5η αγωνιστική ομίλων του Europa League (19:55), Ρεάλ Μπέτις - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
3 Δεκεμβρίου: 12η αγωνιστική Super League (19:30), ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Παναιτωλικός
9 Δεκεμβρίου: 13η αγωνιστική Super League (15:30), Ξάνθη-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
13 Δεκεμβρίου: 6η αγωνιστική ομίλων του Europa League (22:00), ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Μίλαν
16 Δεκεμβρίου: 14η αγωνιστική Super League (19:30), ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Λαμία
19 ή 20 Δεκεμβρίου (Πιθανότερη ημερομηνία στις 19/12): 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου, Άρης Αβάτου - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
23 Δεκεμβρίου: 15η αγωνιστική Super League (17:15), ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Λάρισα
Η Marca ζήτησε από τους αναγνώστες της να ψηφίσουν τους πιο «καυτούς» φιλάθλους από όλο τον πλανήτη, με εκείνους του Ολυμπιακού να βρίσκονται σε περίοπτη θέση.