Ντουντούκα
Θρύλε, Θεέ μου, Ολυμπιακέ μου!

«Κοιτάζουμε το μέλλον»

«Κοιτάζουμε το μέλλον»
Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2018 - 08:01

Σαν ήττα ήταν η ισοπαλία (1-1) του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο «Γ. Καραϊσκάκης», για τη δέκατη αγωνιστική της Super League, όπως δήλωσε ο Γιάγκος Βούκοβιτς στην κάμερα της Nova.

Συγκεκριμένα, ο Σέρβος στόπερ του Θρύλου τόνισε: «Όπως σε κάθε παιχνίδι, έτσι και σε αυτό μπήκαμε καλά. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες και ο αντίπαλος με μία φάση έκανε γκολ. Πιέσαμε, ισοφαρίσαμε, αλλά δεν είμαστε ικανοποιημένοι. Είναι σαν να χάσαμε. Κοιτάζουμε το μέλλον και τα επόμενα παιχνίδια για το πρωτάθλημα».

Διαβάστε επίσης

Το Ρέντη… αδειάζει

Το Ρέντη… αδειάζει

Οι διεθνείς του Θρύλου θα αναχωρούν από σήμερα, Δευτέρα, για τις πατρίδες τους.

Πολλή δουλειά...

Πολλή δουλειά...

Παρά τη διακοπή του πρωταθλήματος, οι μη διεθνείς ποδοσφαιριστές του Θρύλου θα συνεχίσουν τις προπονήσεις στο Ρέντη.

Επική «σφαγή» από ανίκανο διαιτητή

Επική «σφαγή» από ανίκανο διαιτητή

Ο Ελβετός Αντριέν Ζακοτέ απέδειξε ότι ήρθε στην Ελλάδα για να κάνει «χειρουργείο» στον Ολυμπιακό, καθώς τα σημαντικά λάθη του γεμίζουν ολόκληρο… βιβλίο! Και δεν είναι μόνο τα δυο πέναλτι!