Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Με το... μαχαίρι στα δόντια από το ξεκίνημα

Με το... μαχαίρι στα δόντια από το ξεκίνημα
Σάββατο, 3 Νοεμβρίου 2018 - 14:47

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς με τον Άρη, το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή (04/11) στη Θεσσαλονίκη για την 9η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Οι Πειραιώτες είναι αποφασισμένοι να καταβάλλουν ό,τι έχουν στον αγωνιστικό χώρο του «Κλ. Βικελίδης», ώστε να πάρουν μία πολύ σημαντική νίκη ενόψει της συνεχείας.

Οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς έχουν συζητήσει τις τελευταίες ημέρες και γνωρίζουν πολύ καλά ότι για να πάρουν το αποτέλεσμα που θέλουν θα πρέπει να παίξουν με πάθος και απόλυτη συγκέντρωση για 90 λεπτά. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να «πετάξουν» ένα ημίχρονο, όπως συνέβη στους τελευταίους αγώνες της ομάδας.

Θα πρέπει να τα δώσουν όλα από το ξεκίνημα, ώστε να επιβάλλουν το ρυθμό τους και να πάρουν έτσι τους πολυπόθητους τρεις βαθμούς της νίκης.

Διαβάστε επίσης

Η «τρέλα» του Χασάν!

Η «τρέλα» του Χασάν!

Ο Αιγύπτιος επιθετικός του Ολυμπιακού ξεπέρασε πολύ πιο γρήγορα από ότι αναμενόταν τον τραυματισμό του και έτσι βρίσκεται στην αποστολή των Πειραιωτών ενόψει Άρη.

Ο ανταγωνισμός στον «άσο»

Ο ανταγωνισμός στον «άσο»

Ο Ζοσέ Σα και ο Ανδρέας Γιαννιώτης συνθέτουν ιδανικά την θέση στο «1» του Ολυμπιακού, με τον Πέδρο Μαρτίνς να αποδεικνύει ότι υπολογίζει και τους 2 ανά πάσα στιγμή.