Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Παίζει μπάλα στην Panini ο Θρύλος! (vid)

Παίζει μπάλα στην Panini ο Θρύλος! (vid)
Σάββατο, 3 Νοεμβρίου 2018 - 11:55

Τη συνεργασία του με την Panini για τα επόμενα 3 χρόνια για τη συμμετοχή του Ολυμπιακού στα άλμπουμ PANINI FIFA 365 ανακοίνωσε η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

Οι φίλοι των Πειραιωτών θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν τις εικονικές κάρτες της ομάδας και να παίξουν με αντίπαλους παίκτες από όλο τον κόσμο.

Αναλυτικά:

«H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την τριετή συνεργασία της με την PANINI για την συμμετοχή της Ομάδας μας στα άλμπουμ! Η PANINI έχει συμπεριλάβει την Ομάδα μας στην συλλογή με τα αυτοκόλλητα PANINI FIFA 365 για το έτος 2019 και στην συλλογή Panini 365 - AADRENLAYN XL. Οι φίλαθλοί μας μπορούν να αποκτήσουν δωρεάν τις εικονικές κάρτες της ομάδας του Ολυμπιακού κατεβάζοντας την εφαρμογή στο adrenalynpf365.com και παίζοντας ενάντια σε παίκτες σε όλο τον κόσμο! Μην τα χάσετε».

Διαβάστε επίσης

«Τρελαμένοι» με τον κόσμο!

«Τρελαμένοι» με τον κόσμο!

Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του Ολυμπιακού θέλουν να ανταποδώσουν τη στήριξη των φίλων των Πειραιωτών από το ξεκίνημα της σεζόν.

Το πάθος ξεχειλίζει!

Το πάθος ξεχειλίζει!

Όλοι στο «ερυθρόλευκο στρατόπεδο» γνωρίζουν πολύ καλά ότι η νίκη τους κόντρα στον Άρη είναι μονόδρομος και είναι αποφασισμένοι να δώσουν ό,τι έχουν για να την πάρουν.

Η ικανοποίηση για τον «Τόρο»!

Η ικανοποίηση για τον «Τόρο»!

Ο Βασίλης Τοροσίδης έχει ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή του στα τελευταία ματς του Ολυμπιακού, προσφέροντας σημαντικές λύσεις τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων.