Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Η ικανοποίηση για τον «Τόρο»!

Η ικανοποίηση για τον «Τόρο»!
Σάββατο, 3 Νοεμβρίου 2018 - 10:56

Ο Βασίλης Τοροσίδης επέστρεψε το καλοκαίρι που μας πέρασε στον Ολυμπιακό, στην ομάδα όπου αναδείχθηκε, δείχνοντας το τεράστιο ταλέντο του.

Ο «Τόρο» έχει προσφέρει πάρα πολλά από την πρώτη ημέρα που επέστρεψε στον Θρύλο. Η ηγετική του παρουσία μέσα στα αποδυτήρια των Πειραιωτών, η εμπειρία και οι συμβουλές του, αλλά και η αγάπη του προς το σύλλογο, η οποία έχει μεταλαμπαδευτεί και στους υπόλοιπους είναι μερικά από τα όσα έχει δώσει μέχρι στιγμής ο αμυντικός των «ερυθρόλευκων» στην ομάδα.

Ένας παίκτης παράδειγμα για όλους, ένας Ολυμπιακός στη ψυχή και στο σώμα όπως τόνισε και ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του που παραχώρησε στην κάμερα της Nova πριν από το ματς με τον Άρη.

Ο Τοροσίδης εκτός από τα όσα προσφέρει εκτός αγωνιστικών χώρων έχει ανεβάσει στα τελευταία παιχνίδια της ομάδας κατακόρυφα την απόδοσή του και δίνει τεράστιες βοήθειες στον τεχνικό του.

Ο αμυντικός των Πειραιωτών σκόραρε δύο πολύ σημαντικά γκολ κόντρα σε Ντουντελάνζ και Παναχαϊκή και έδειξε ότι μπορεί να προσφέρει πάρα πολλά στη συνέχεια με τη συνολική του παρουσία και στις δύο αυτές αναμετρήσεις.

Η άνοδος του «Τόρο» δίνει ήδη πολλές βοήθειες στον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος όπως υπογράμμισε πάντα τον υπολογίζει.

Διαβάστε επίσης

Το πάθος ξεχειλίζει!

Το πάθος ξεχειλίζει!

Όλοι στο «ερυθρόλευκο στρατόπεδο» γνωρίζουν πολύ καλά ότι η νίκη τους κόντρα στον Άρη είναι μονόδρομος και είναι αποφασισμένοι να δώσουν ό,τι έχουν για να την πάρουν.

Οι λύσεις από τα «φτερά»

Οι λύσεις από τα «φτερά»

Η συμβολή των ακραίων επιθετικών στο γκολ μπορεί να αποτελέσει «κλειδί» για τα επόμενα κρίσιμα ματς του Ολυμπιακού.