Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Στροφή στο Κύπελλο

Στροφή στο Κύπελλο
Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2018 - 22:28

Ο Ολυμπιακός κρατάει τους τρεις βαθμούς της νίκης από το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης και πλέον στρέφει την προσοχή του στο ματς του Κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στην Παναχαϊκή.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας τους Πατρινούς για την 2η αγωνιστική της φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος την Πέμπτη (01/11), επιθυμώντας μία ευρεία νίκη με καλή εμφάνιση, η οποία θα ανεβάσει τη ψυχολογία ολόκληρης της ομάδας.

Στο συγκεκριμένο αγώνα, ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να ανοίξει το ροτέισον και να προχωρήσει σε αλλαγές σε σχέση με το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Οι ποδοσφαιριστές που θα αγωνιστούν, λοιπόν, έχουν την ευκαιρία να δείξουν ότι βρίσκονται σε καλή κατάσταση και να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του Πορτογάλου τεχνικού.

Στο μυαλό όλων υπάρχει μόνο το συγκεκριμένο ματς με τους Αχαιούς, όπου θέλουν να «ξεσπάσουν», μετατρέποντας σε γκολ τις ευκαιρίες που θα δημιουργήσουν. Στη συνέχεια θα στρέψει την προσοχή του στο ματς του πρωταθλήματος με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε επίσης

Πίστη ότι θα… γυρίσει

Πίστη ότι θα… γυρίσει

Στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο υπάρχει μεν απογοήτευση για το γεγονός ότι δεν έχουν έρθει τα γκολ σχετικά με τις ευκαιρίες που δημιουργούνται, αλλά και σιγουριά ότι αυτά δεν θα αργήσουν να έρθουν το επόμενο διάστημα.