Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ευκαιρία για ξέσπασμα!

Ευκαιρία για ξέσπασμα!
Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2018 - 12:41

Ο Ολυμπιακός έχει σκοράρει 10 φορές στις πρώτες 7 αναμετρήσεις του για το φετινό πρωτάθλημα, μία συγκομιδή πολύ «φτωχή» σε σχέση με την ποιότητα που διαθέτει, αλλά κυρίως τις ευκαιρίες που έχει δημιουργήσει σε κάθε του αγώνα.

Ουσιαστικά, μόνο κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα μπόρεσε να συνδυάσει την καλή του απόδοση με μία άνετη νίκη (5-0), αφού στους άλλους αγώνες του, έχει σκοράρει από 2 τέρματα και κάτω.

Οι Πειραιώτες, έχουν σταθεί τρομερά άτυχοι τη φετινή σεζόν, κάτι το οποίο όπως είναι φυσικό έχει επηρεάσει τους μεσοεπιθετικούς της ομάδας. Το σημερινό ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ωστόσο, αποτελεί ευκαιρία για εκείνους να «ξεμπουκώσουν» και να ανεβάσουν τη ψυχολογία τους ενόψει της συνέχειας.

Ενδεικτικό παράδειγμα αποτελεί ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος ξεκίνησε εντυπωσιακά τη σεζόν, όμως, στη συνέχει αν και βρίσκεται στις φάσεις, στέκεται άτυχος στην τελική προσπάθεια. Δύο δοκάρια είχε κόντρα στην Ντουντελάνζ, κάτι το οποίο τα λέει όλα.

Τόσο για τον Λάζαρο, ο οποίος έχει το προβάδισμα από τον Μάνο να ξεκινήσει ως σέντερ φορ στη σημερινή αναμέτρηση, όσο και για τους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας το παιχνίδι με τον Απόλλωνα είναι μία ευκαιρία για ξέσπασμα.

Οι επιθετικοί είναι συνήθως παίκτες ψυχολογίας και σίγουρα αν καταφέρουν κόντρα στον Απόλλωνα, ο οποίος έχει δεχτεί 12 τέρματα μέχρι στιγμής στο φετινό πρωτάθλημα, να συνδεθούν ξανά με τα αντίπαλα δίχτυα θα αποκτήσουν αυτοπεποίθηση ενόψει της συνέχειας της σεζόν.

Διαβάστε επίσης

Σούπερ νίκες Ολυμπιακού και Λάζαρου κατά της ΑΕΚ

Σούπερ νίκες Ολυμπιακού και Λάζαρου κατά της ΑΕΚ

Το Διαιτητικό Δικαστήριο απέρριψε την έφεση των «κιτρινόμαυρων» για το πρόστιμο κατά του διεθνή επιθετικού, ενώ έκανε δεκτό το αίτημα των Πειραιωτών και η συζήτηση θα επαναληφθεί με τριμελή σύνθεση.

Σαφής υπεροχή...

Σαφής υπεροχή...

Οι Πειραιώτες στις εντός έδρας αναμετρήσεις τους κόντρα στην ομάδα της Ριζούπολης μετρούν σε 39 ματς, 28 νίκες, 7 ισοπαλίες και 4 ήττες.

Η παράδοση των Ομάρ και Μάνου (vids)

Η παράδοση των Ομάρ και Μάνου (vids)

Ο Νορβηγός αμυντικός και ο Έλληνας επιθετικός είναι οι δύο παίκτες που έχουν βρει δίχτυα από το ρόστερ των Πειραιωτών κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.