Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η παράδοση των Ομάρ και Μάνου (vids)

Η παράδοση των Ομάρ και Μάνου (vids)
Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2018 - 12:22

Τον Απόλλωνα Σμύρνης αντιμετωπίζει απόψε, Δευτέρα (29/10) ο Ολυμπιακός για την 8η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Οι «ερυθρόλευκοι» στο ρόστερ τους διαθέτουν δύο παίκτες που έχουν σκοράρει στο παρελθόν κόντρα στην «Ελαφρά Ταξιαρχία». Πιο συγκεκριμένα, οι Ομάρ Ελαμπντελαουί και Δημήτρης Μάνος έχουν βρει δίχτυα κόντρα στην ομάδα της Ριζούπολης.

Ο Νορβηγός αμυντικός των Πειραιωτών είχε σκοράρει την περυσινή σεζόν στη νίκη με 3-1 του Θρύλου κόντρα στον Απόλλωνα. Από την άλλη, ο Μάνος είχε κάνει το 1-0 με τη φανέλα του ΟΦΗ τη σεζόν 2016-2017 στο τελικό 1-1 με τη συγκεκριμένη ομάδα.

Φυσικά, σήμερα αναμένεται ο αριθμός των παικτών του Ολυμπιακού που έχουν σκοράρει κόντρα στον Απόλλωνα να μεγαλώσει, με τους Πειραιώτες να είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για το τρίποντο.

Δείτε τα δύο γκολ των παικτών στο τωρινό ρόστερ του Ολυμπιακού απέναντι στον Απόλλωνα:

Στο 00:40 το γκολ του Ομάρ…

Στο 05:39 δείτε και το γκολ του Μάνου…

Διαβάστε επίσης

Ευκαιρία για ξέσπασμα!

Ευκαιρία για ξέσπασμα!

Οι επιθετικοί του Ολυμπιακού έχουν τη δυνατότητα να «ξεμπουκώσουν» κόντρα στον Απόλλωνα και να ανεβάσουν τη ψυχολογία τους ενόψει της συνέχειας.

Σούπερ νίκες Ολυμπιακού και Λάζαρου κατά της ΑΕΚ

Σούπερ νίκες Ολυμπιακού και Λάζαρου κατά της ΑΕΚ

Το Διαιτητικό Δικαστήριο απέρριψε την έφεση των «κιτρινόμαυρων» για το πρόστιμο κατά του διεθνή επιθετικού, ενώ έκανε δεκτό το αίτημα των Πειραιωτών και η συζήτηση θα επαναληφθεί με τριμελή σύνθεση.