Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Χρειάζεται προσοχή και απόλυτη συγκέντρωση...

Χρειάζεται προσοχή και απόλυτη συγκέντρωση...
Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2018 - 11:43

Ο Ολυμπιακός ξεκινά την αντεπίθεσή του για το ελληνικό πρωτάθλημα τη σημερινή ημέρα, Δευτέρα (29/10) αντιμετωπίζοντας στο «Γ. Καραϊσκάκης» τον Απόλλωνα Σμύρνης για την 8η αγωνιστική της Superleague.

Οι «ερυθρόλευκοι» γνωρίζουν πολύ καλά ότι θα αντιμετωπίσουν μία ομάδα που θα παίξει μόνο άμυνα και γι’ αυτό θα πρέπει να είναι απολύτως συγκεντρωμένοι από το 1ο λεπτό, ώστε να καταφέρουν να ανοίξουν γρήγορα το σκορ.

Η βαθμολογική θέση καθώς και οι κακές εμφανίσεις του Απόλλωνα Σμύρνης δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να καθησυχάσουν τους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς. Όπως όλες οι ομάδες κόντρα στον Ολυμπιακό έτσι και ο Απόλλων θα «σκυλιάσει», ώστε να δυσκολέψει τους Πειραιώτες.

Φυσικά, ο Θρύλος μπορεί να «καθαρίσει» εύκολα την υπόθεση νίκη, αφού η διαφορά των δύο ομάδων είναι πολύ μεγάλη. Όμως για να τα καταφέρει χρειάζεται τεράστια προσοχή και απόλυτη συγκέντρωση για 90 λεπτά, ώστε οι Πειραιώτες να επιστρέψουν και στο ελληνικό πρωτάθλημα στις νίκες.

Διαβάστε επίσης

Η παράδοση των Ομάρ και Μάνου (vids)

Η παράδοση των Ομάρ και Μάνου (vids)

Ο Νορβηγός αμυντικός και ο Έλληνας επιθετικός είναι οι δύο παίκτες που έχουν βρει δίχτυα από το ρόστερ των Πειραιωτών κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Τρία ματς σε επτά ημέρες...

Τρία ματς σε επτά ημέρες...

Ο Ολυμπιακός ξεκινά σήμερα μία δύσκολη και απαιτητική εβδομάδα, με τον Πέδρο Μαρτίνς να καλείται να διαχειριστεί με το καλύτερο τρόπο το ρόστερ του.