Ντουντούκα
Θρύλε, Θεέ μου, Ολυμπιακέ μου!

Χειροκρότησαν τους ΓΑΥΡΟΥΣ! (pics)

Χειροκρότησαν τους ΓΑΥΡΟΥΣ! (pics)
Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2018 - 22:38
Αρθρογράφος: Διονύσης Βερβελές
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΒΕΡΒΕΛΕΣ

Σπουδαίο «διπλό» στο Λουξεμβούργο πανηγύρισε ο Ολυμπιακός, καθώς νίκησε 2-0 την Ντουντελάνζ, για την τρίτη αγωνιστική του Europa League. Με σύμμαχο τον κόσμο του στο «Ζοζί Μπαρτέλ», ο Θρύλος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στην ομάδα από το Λουξεμβούργο και έβαλε στο... τσεπάκι του ένα πολύτιμο τρίποντο, με το οποίο παρέμεινε στην τρίτη θέση του ομίλου.

Όπως μπορείτε να δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες, στο φινάλε, οι Πειραιώτες πήγαν και χειροκρότησαν τους ΓΑΥΡΟΥΣ, λέγοντας τους ουσιαστικά ένα πολύ μεγάλο «ευχαριστώ» για την τεράστια στήριξη (και) κόντρα στην Ντουντελάνζ!

Διαβάστε επίσης

Ιστορικό το 35ο «διπλό»

Ιστορικό το 35ο «διπλό»

Σημαντική επίδοση για τον Ολυμπιακό που είναι η κορυφαία ελληνική ομάδα στην Ευρώπη, σε εκτός έδρας νίκες.

Κρίσιμη ημέρα για Γκερέρο

Κρίσιμη ημέρα για Γκερέρο

Ο Ισπανός φορ τραυματίστηκε στο γόνατο και οι Πειραιώτες περιμένουν τις εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί την Παρασκευή (26/10), ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος της «ζημιάς» που υπέστη.

«Αξίζαμε τη νίκη»

«Αξίζαμε τη νίκη»

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης υποστήριξε ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του κατάφεραν να αποδείξουν ποιος είναι ο Ολυμπιακός.