Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ο Τουρέ πιστεύει πάρα πολύ τον Καμαρά!

Ο Τουρέ πιστεύει πάρα πολύ τον Καμαρά!
Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2018 - 10:38

Αυτός που έχει δημιουργήσει εξαιρετικές εντυπώσεις στον Γιάγια Τουρέ από το ρόστερ του Ολυμπιακού είναι ο Μαντί Καμαρά. Από την πρώτη ημέρα της επιστροφής του Ιβοριανού στο Θρύλο, αυτό που έλεγε -και το επαναλαμβάνει και τώρα- για τον νεαρό από τη Γουινέα είναι πώς έχει τεράστιες δυνατότητες ο 21χρονος μέσος και πώς μπορεί να φτάσει ψηλά.

Το πιο σημαντικό, όμως, σε αυτή την ιστορία είναι πώς ο Γιάγια θεωρεί ότι μπορεί να πετύχει πολλά με τον Καμαρά στον Ολυμπιακό. Κι αυτό που λέει σε όλους στο Ρέντη είναι πώς ανυπομονεί για να συνεργαστεί με τον Μαντί μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Εκτιμώντας πώς η συνεργασία που θα έχουν οι δύο μεταξύ τους, θα είναι εκπληκτική και θα αποβεί ό,τι καλύτερο για τους «ερυθρόλευκους».

Με τον Γιάγια να επισημαίνει ότι «βλέπει» στον Καμαρά τον εαυτό πριν από δεκατρία χρόνια, όταν είχε έρθει στον Ολυμπιακό. Κάπως έτσι είναι τώρα ο Καμαρά, όπως ήταν και εκείνος το φθινόπωρο του 2005 όταν αγωνίζονταν για πρώτη φορά με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο Τουρέ πιστεύει ότι ο Μαντί θα κάνει πολλά και θεωρεί πώς ο νεαρός από τη Γουινέα μπορεί να γίνει παίκτης που θα κάνει τη διαφορά και με τη φανέλα του Θρύλου, άμεσα.

Διαβάστε επίσης