Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Αισιοδοξία για το... αύριο

Αισιοδοξία για το... αύριο
Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2018 - 10:19

Εάν υπάρχει κάτι που δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς σε ό,τι αφορά τον Πέδρο Μαρτίνς είναι πώς δουλεύει πολύ με τους παίκτες του Ολυμπιακού στο Ρέντη. Από την αρχή της προετοιμασίας και καθημερινά, αυτό συνεχίζεται. Και τα αποτελέσματα έχουν αρχίσει να φαίνονται. Τα αποτελέσματα της δουλειάς, όχι τα αγωνιστικά. Η ομάδα παίζει ωραία μπάλα με τον κόσμο να απολαμβάνει την εικόνα των «ερυθρολεύκων».

Τι έχει λείψει τελευταία; Οι νίκες και τα νικηφόρα αποτελέσματα. Αλλά είναι σίγουρο πώς αυτά θα έρθουν. Δεν γίνεται η δουλειά να μην αποδώσει… καρπούς. Ήταν και η ατυχία που στέρησε στον Ολυμπιακό αυτά που περιγράφουμε παραπάνω, δηλαδή την ουσία. Οι εμφανίσεις είναι εξαιρετικές και η δικαίωση θα έρθει.

Η αισιοδοξία στις τάξεις όλων των ανθρώπων του Θρύλου είναι δεδομένη. Και έχουν το λόγο να είναι αισιόδοξοι. Γιατί θα έρθει και το ζητούμενο. Τα νικηφόρα αποτελέσματα για να πάρει η ομάδα τα πάνω της, μετουσιώνοντας τις καλές εμφανίσεις σε αυτό που θέλουν όλοι.

Διαβάστε επίσης

Το... παιχνίδι στα χαφ

Το... παιχνίδι στα χαφ

Καμαρά, Μπουχαλάκης, Γκιλιέρμε και Τουρέ δίνουν τη δυνατότητα στον Μαρτίνς να «ανακατέψει» όπως ο ίδιος θέλει την τράπουλα, ανάλογα με τις ανάγκες κάθε αγώνα.