Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Στην... εξίσωση Σισέ και Κούτρης

Στην... εξίσωση Σισέ και Κούτρης
Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2018 - 10:02

Μετά το ματς στο «Σαν Σίρο» κόντρα στη Μίλαν αυτό που τόνισε ο Πέδρο Μαρτίνς είναι πώς αρκετοί ακόμα παίκτες τον έχουν «κερδίσει». Είναι χαρακτηριστικό πώς πλέον ο Πορτογάλος τεχνικός έχει μεγαλύτερο «πονοκέφαλο» -ευχάριστο- υπό την έννοια ότι έχουν αυξηθεί οι επιλογές του. Και πλέον πολλοί παίκτες έχουν μπει στην… εξίσωση και υπολογίζονται για τη συνέχεια.

Σε αυτό το γκρουπ είναι τόσο ο Παπ Αμπού Σισέ όσο και ο Λεονάρντο Κούτρης. Ο Σενεγαλέζος αμυντικός και ο Έλληνας αριστερός μπακ έδειξαν καλά στοιχεία στο ματς του «Σαν Σίρο». Ο Κούτρης έδειξε πώς έχει επιστρέψει για τα καλά μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε στον ώμο.

Όσο αφορά στον διεθνή Σενεγαλέζο, κανείς δεν αμφισβητεί τις ικανότητές του. Αυτό που πρέπει να κάνει είναι να τιθασεύσει τον ενθουσιασμό του και να παίζει και με το μυαλό, όχι μόνο με τις ικανότητές του, σε όλη τη διάρκεια των αγώνων. Αλλά το θέμα είναι πως ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ακόμα περισσότερες λύσεις και είναι σίγουρο πώς οι δύο παίκτες θα πάρουν περισσότερες ευκαιρίες στην πορεία.

Διαβάστε επίσης

Το... παιχνίδι στα χαφ

Το... παιχνίδι στα χαφ

Καμαρά, Μπουχαλάκης, Γκιλιέρμε και Τουρέ δίνουν τη δυνατότητα στον Μαρτίνς να «ανακατέψει» όπως ο ίδιος θέλει την τράπουλα, ανάλογα με τις ανάγκες κάθε αγώνα.