Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πολύτιμες εμπειρίες...

Πολύτιμες εμπειρίες...
Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου 2018 - 10:25

Ο Γιώργος Φέκκας βρίσκεται ανάμεσα στους παίκτες που κλήθηκαν από τον Πέδρο Μαρτίνς για το σημερινό αγώνα, Πέμπτη (27/09) κόντρα στον Λεβαδειακό.

Ο μόλις 17χρονος μεσοεπιθετικός αγωνίζεται στην Κ19 των Πειραιωτών και έχει απόψε την ευκαιρία να συλλέξει πολύτιμες εμπειρίες.

Ο Φέκκας την περυσινή σεζόν ήταν εκ των πρωταγωνιστών της Κ17 της Ακαδημίας του Θρύλου, οδηγώντας την στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Τη φετινή σεζόν έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά και στους Νέους, πετυχαίνοντας μάλιστα και το νικητήριο γκολ κόντρα στον Πανιώνιο.

Αδιαμφισβήτητα από την κλήση του στην πρώτη ομάδα έχει να κερδίσει πάρα πολλά, για έναν παίκτη που δεν σταματάει να δουλεύει και αυτό επιβραβεύεται από την ομάδα.

Ο νεαρός αποτελεί παράδειγμα για όλους, καθώς εκτός από το εξαιρετικό του ταλέντο και την ποιότητα που διαθέτει, είναι ένα παιδί πολύ ώριμο που κοιτάζει συνεχώς να βελτιώνεται μέσα από τη σκληρή δουλειά, ώστε να καταφέρει να πετύχει τα όνειρά του.

Η κλήση του από τον Πέδρο Μαρτίνς μόνο τυχαία δεν είναι, με τον Πορτογάλο να τον επιβραβεύει με αυτό τον τρόπο για την αγωνιστική του εικόνα αλλά και συμπεριφορά, στέλνοντας μήνυμα και σε άλλους παίκτες της Ακαδημίας για μελλοντικές ευκαιρίες.

Διαβάστε επίσης

Η τρίτη αναμέτρηση... (vid)

Η τρίτη αναμέτρηση... (vid)

Μόλις δύο ματς με τον Λεβαδειακό έχει δώσει ο Ολυμπιακός στο παρελθόν για το θεσμό του Κυπέλλου.

Συνεχίζεται το σκάουτινγκ

Συνεχίζεται το σκάουτινγκ

Άνθρωπος του Ολυμπιακού θα βρίσκεται στην Ιταλία για να παρακολουθήσει την εκτός έδρας αναμέτρηση της Μίλαν με την Έμπολι.

Όλοι στο Ναό!

Όλοι στο Ναό!

Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για το σημερινό (27/09) ματς με τον Λεβαδειακό, αλλά και για το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής (30/09) κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ώρα Κυπέλλου με… αλλαγές!

Ώρα Κυπέλλου με… αλλαγές!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο «Γ. Καραϊσκάκης» τον Λεβαδειακό (live στις 21:30 στο gavros.gr/CS1) με αρκετά νέα πρόσωπα στη σύνθεσή του.