Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μια αγωνιστική στον Πασχαλάκη

Μια αγωνιστική στον Πασχαλάκη
Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2018 - 13:24

Τελικά «καμπάνα» μιας αγωνιστικής επέβαλλε η Superleague στον Αλέξανδρο Πασχαλάκη για τη χειρονομία στους οπαδούς του ΟΦΗ, στο ματς της 2ης αγωνιστικής, στο Ηράκλειο. Τότε που είχε γυρίσει προς την εξέδρα που ήταν ο κόσμος των γηπεδούχων, ενώ βάσει βίντεο φαίνεται να λέει και ένα υβριστικό σύνθημα.

Το πρωί της Τρίτης απολογήθηκε και η ποινή που του επιβλήθηκε είναι μια αγωνιστική. Αυτή θα την εκτίσει στο ματς με τον Άρη, για το κύπελλο Ελλάδας και θα είναι κανονικά στο ματς της Κυριακής με τον Ολυμπιακό.

Με την απόφαση από τη διοργανώτρια αρχή να αναφέρει: «Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 28806/20-09-2018 Πειθαρχική Δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε, κατά την ημερομηνία της 21ης-09-2018, ημέρα Παρασκευή και ώρα 13:00, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεώς σας, ως προς την ανωτέρω δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, κατ’ άρθρα 8 και 33 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Δικαστικών Οργάνων της Ε.Π.Ο.»: ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον πειθαρχικώς εγκαλούμενο την πειθαρχική ποινή του αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας, καθώς και χρηματική ποινή, ποσού ογδόντα (80,00) ευρώ».

Διαβάστε επίσης

Μετρά αντίστροφα ο Τουρέ!

Μετρά αντίστροφα ο Τουρέ!

Βάσει πλάνου θα πάρει χρόνο συμμετοχής στο ματς με τον Λεβαδειακό και αυτό θα είναι κριτήριο για τη συνέχεια.