Εκπληκτικός σε ακόμη μία αναμέτρηση στο σερβικό πρωτάθλημα ήταν ο Λαζάρ Ραντζέλοβιτς. Ο Σέρβος εξτρέμ αποκτήθηκε αυτό το καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό από την Ραντνίτσκι, ωστόσο, προτιμήθηκε να μείνει στη συγκεκριμένη ομάδα τη φετινή σεζόν ως δανεικός.
Ο νεαρός εξτρέμ, λοιπόν, οδήγησε σε μία πολύ σημαντική νίκη την ομάδα του με 2-1 στην έδρα της Ράντνικ Σουρντούλιτσα, σκοράροντας το γκολ της ισοφάρισης, ενώ έβγαλε και την ασίστ για το νικητήριο γκολ του συλλόγου του.
Πιο συγκεκριμένα, στο 71’ ο Ραντζέλοβιτς ισοφάρισε σε 1-1, ενώ στο 83’ έδωσε την τελική πάσα στον Στανισλιάγεβιτς για το τελικό 2-1.
Ο 21χρονος έχει πραγματοποιήσει ένα ιδανικό ξεκίνημα στη φετινή σεζόν, μετρώντας 2 γκολ και 2 ασίστ σε 9 παιχνίδια και δείχνει ότι έχει όλο το μέλλον δικό του και μέσα από τη σκληρή δουλειά θα μπορέσει να έρθει στον Θρύλο, κάτι το οποίο όπως είχε τονίσει σε δηλώσεις του αποτελεί και όνειρό του.
Δείτε το βίντεο με τα στιγμιότυπα της συγκεκριμένης αναμέτρησης. Στο 02:10 το γκολ του 21χρονου, ενώ στο 03:00 δίνει την ασίστ για το νικητήριο γκολ της ομάδας του.
Συνεχίζονται οι αναφορές από τα ξένα Μέσα στον σπουδαίο Ιβοριανό μέσο του Ολυμπιακού, ο οποίος βρίσκεται στις πέντε καλύτερες μεταγραφές του καλοκαιριού.