Στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, την περασμένη Κυριακή, ο Γιάγκος Βούκοβιτς έγινε αναγκαστική αλλαγή. Ο Σέρβος αμυντικός ένιωσε μια μικρή ενόχληση και αποχώρησε για προληπτικούς λόγους. Από την πρώτη κιόλας στιγμή, όμως, στις τάξεις των «ερυθρολεύκων» δεν υπήρχε ανησυχία.
Το ίδιο έλεγαν από τη Δευτέρα και τα μέλη του ιατρικού επιτελείου της σερβικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας. Ναι μεν την πρώτη ημέρα ο 29χρονος στόπερ έκανε ατομικό πρόγραμμα, αλλά από την Τρίτη ξεκίνησε να μετέχει κανονικά στις προπονήσεις.
Δείχνοντας πώς έχει ξεπεράσει οριστικά τις ενοχλήσεις που είχε. Την Πέμπτη μάλιστα ταξίδεψε κανονικά με την αποστολή των Σέρβων για το Βίλνιους, όπου την Παρασκευή το βράδυ (21:45) αντιμετωπίζουν τη Λιθουανία για το Nations League.