Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ο Γκιγιέρμε ετοιμάζεται για Ελλάδα

Ο Γκιγιέρμε ετοιμάζεται για Ελλάδα
Πέμπτη, 16 Αυγούστου 2018 - 08:28

Τα ξημερώματα αναφέραμε για τον Γκιγιέρμε πώς προβάρει τα ερυθρόλευκα. Πλέον, μπορούμε να σας ενημερώσουμε πώς η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, τον Ολυμπιακό και την Λα Κορούνια είναι γεγονός. Με τον Βραζιλιάνο μέσο να έρχεται στην Ελλάδα για να συνεχίσει στους «ερυθρόλευκους» την καριέρα του.

Πλέον αυτό που απομένει είναι να μπει ο 27χρονος αμυντικός χαφ στο αεροπλάνο με προορισμό την Ελλάδα και την Αθήνα. Να έρθει στη χώρα μας για να ολοκληρώσει τα διαδικαστικά και να υπογράψει το συμβόλαιό του, που θα είναι όπως αναφέρουν όλες οι πληροφορίες τριετούς διάρκειας.

Κι αυτό που λέγεται είναι πώς αναμένεται να αφιχθεί άμεσα, ίσως και την Πέμπτη, για να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες που απαιτούνται, ώστε να υπογράψει τις επόμενες ώρες και γίνει κι αυτός μέλος της «ερυθρόλευκης» οικογένειας.

Διαβάστε επίσης

«Δεν θέλω να φύγει ο Σολδάνο»

«Δεν θέλω να φύγει ο Σολδάνο»

Ο προπονητής της Ούνιον Σάντα Φε, Λεονάρντο Μαντλόν αναφέρθηκε και πάλι στον Φράνκο Σολδάνο, ο οποίος βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού.

«Ίσως επιστρέψει στον Ολυμπιακό ο Μήτρογλου»

«Ίσως επιστρέψει στον Ολυμπιακό ο Μήτρογλου»

Νέο δημοσίευμα από την Γαλλία τονίζει ότι ο Έλληνας επιθετικός βρίσκεται προς την έξοδο από την Μαρσέιγ με τους «ερυθρόλευκους» να είναι πιθανό να αποτελούν τον επόμενο προορισμό του.

Πάντα κοντά οι ΓΑΥΡΟΙ

Πάντα κοντά οι ΓΑΥΡΟΙ

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού θα βρεθούν και στο Swissporarena, στην αναμέτρηση κόντρα στη Λουκέρνη.