Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Χωρίς αλλαγές στη ρεβάνς...

Χωρίς αλλαγές στη ρεβάνς...
Τρίτη, 14 Αυγούστου 2018 - 14:54

Η αποστολή του Ολυμπιακού για τον επαναληπτικό με την Λουκέρνη έγινε γνωστή το μεσημέρι της Πέμπτης (14/08), με τον Πέδρο Μαρτίνς να μην επιφυλάσσει κάποια έκπληξη.

Ο Πορτογάλος τεχνικός τουλάχιστον με τα όσα έχει δείξει μέχρι στιγμής δεν σκοπεύει να προβεί σε αλλαγές στον επαναληπτικό με την ελβετική ομάδα. Κάτι το οποίο είναι απόλυτα φυσιολογικό, αφού στο «Γ. Καραϊσκάκης» οι παίκτες που χρησιμοποίησε πήραν άριστα.

Επομένως, οι «ερυθρόλευκοι» πηγαίνουν στην Ελβετία με την ίδια συνταγή, αλλά και τον ίδιο στόχο τη νίκη πέρα από την πρόκριση.

Ο Θρύλος δεν θα κάτσει... πάνω στο 4-0 του πρώτου αγώνα αλλά θα προσπαθήσει να πάρει το διπλό και να πάει με ακόμη καλύτερη ψυχολογία στα πλέι οφ του Europa League, όπου θα συναντήσει τον νικητή του ζευγαριού Μπέρνλι-Μπασακσεχίρ.

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, αναμένεται να αγωνιστεί με την ίδια ενδεκάδα και κόντρα στην Λουκέρνη, σε ένα ματς στο οποίο είναι πολύ πιθανό να δούμε για πρώτη φορά με τα ερυθρόλευκα σε επίσημο αγώνα τον Γιασίν Μεριά.

Διαβάστε επίσης

Το πάθος θα κάνει φέτος τη διαφορά…

Το πάθος θα κάνει φέτος τη διαφορά…

Οι παίκτες του Ολυμπιακού δείχνουν διψασμένοι για να πετύχουν τους στόχους της ομάδας τη νέα σεζόν, κάτι το οποίο έγινε φανερό και στην πρεμιέρα τους κόντρα στην Λουκέρνη.