Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Συνεχίζει την προσφορά στους πυρόπληκτους η Θύρα 7! (pic)

Συνεχίζει την προσφορά στους πυρόπληκτους η Θύρα 7! (pic)
Τρίτη, 14 Αυγούστου 2018 - 13:50

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται από την πρώτη ημέρα δίπλα στους πυρόπληκτους στην Ανατολική Αττική. Από τον ηγέτη του, Βαγγέλη Μαρινάκη, από όλη την ομάδα και όλους τους συνδέσμους της Θύρας 7 του Θρύλου.

Οι δράσεις του συνδέσμου της Θύρας 7 στον Πειραιά συνεχίζονται, αναρτώντας στην επίσημη σελίδα τους το Facebook μία φωτογραφία από τον λογαριασμό που έχει ανοιχτεί και προσφέρει ο κόσμος από το υστέρημά του στους πληγέντες.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται ο λόγος της δημοσιοποίησης της ενέργειας είναι για να υπάρχει διαφάνεια σε όλους όσους έχουν δώσει χρήματα, αλλά και για να ευαισθητοποιηθούν ακόμη περισσότεροι και να προσφέρουν.

Διαβάστε επίσης

Το πάθος θα κάνει φέτος τη διαφορά…

Το πάθος θα κάνει φέτος τη διαφορά…

Οι παίκτες του Ολυμπιακού δείχνουν διψασμένοι για να πετύχουν τους στόχους της ομάδας τη νέα σεζόν, κάτι το οποίο έγινε φανερό και στην πρεμιέρα τους κόντρα στην Λουκέρνη.

Χωρίς αλλαγές στη ρεβάνς...

Χωρίς αλλαγές στη ρεβάνς...

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να μην προβεί σε αλλαγές στη ρεβάνς με την Λουκέρνη, κάτι το οποίο είναι απόλυτα φυσιολογικό μετά την εικόνα του και το 4-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Έμειναν εκτός οι Νάτχο, Κούτρης

Έμειναν εκτός οι Νάτχο, Κούτρης

Ο Ισραηλινός μέσος, καθώς και ο αμυντικός του Θρύλου δεν είναι ακόμη έτοιμοι και προτιμήθηκε να μείνουν εκτός αποστολής για τον επαναληπτικό του Ολυμπιακού με την Λουκέρνη.