ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Ντουντούκα
Θρύλε Θεέ, χρονιά πολλά, 100 χρόνια και δεν είναι αρκετά...

Ο Θρύλος παίζει σε διπλό... ταμπλό!

Ο Θρύλος παίζει σε διπλό... ταμπλό!
Σάββατο, 11 Αυγούστου 2018 - 01:58
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Η αρχή στη σεζόν 2018-19 έγινε το βράδυ της Πέμπτης στο «Γ. Καραϊσκάκης» με τον Ολυμπιακό να νικά με το ευρύ 4-0 τη Λουκέρνη και από το πρώτο ματς, να εξασφαλίζει την πρόκριση για τα πλέι οφ του Europa League. Την ίδια στιγμή, όμως, οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν σταματήσει να κάνουν επαφές και συζητήσεις για να κλείσουν τα ανοικτά μεταγραφικά μέτωπα που έχουν. Και κινούνται σε διπλό ταμπλό. Αμυντικό χαφ από τη μια, σέντερ φορ από την άλλη...

Όπως έχουμε αναφέρει στο gavros.gr εδώ και αρκετές ημέρες το βασικό μέλημα των ανθρώπων του Ολυμπιακού είναι να κλείσουν το αμυντικό χαφ. Με την απόκτηση του Νάτχο οι ερυθρόλευκοι προσέθεσαν ποιότητα στη μεσαία γραμμή. Αλλά είναι αναγκαία η απόκτηση ενός κόφτη που θα κάνει πολλή δουλειά σε ό,τι αφορά την ανασταλτική λειτουργία. Ονόματα ακούγονται και γράφονται πολλά, αλλά το σίγουρο είναι ένα.

Ο Ολυμπιακός είναι σε ανοικτή γραμμή με την Λα Κορούνια για τον Γκιγιέρμε. Ο 27χρονος Βραζιλιάνος της ισπανικής ομάδας αποτελεί την πρώτη επιλογή, την ώρα που η ομάδα της Γαλικίας δεν έχει δώσει ακόμα την τελική, θετική απάντηση στους «ερυθρόλευκους».

Πάντως, σε αυτή την προσπάθεια να τελειώσει άμεσα το θέμα, ποντάρουν και στο γεγονός ότι ο ποδοσφαιριστής βλέπει με θετικό... μάτι την προοπτική να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό. Στη Λα Κορούνια δεν υπολογίζεται και η μεταγραφή του σε μια ομάδα που αγωνίζεται στην Ευρώπη και κάνει πρωταθλητισμό, είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να βρει τώρα.

Κινητικότητα και για φορ

Τώρα σε ό,τι αφορά το θέμα του επιθετικού, ο Ρουί Φόντε είναι ψηλά στη λίστα. Με τους Άγγλους και τους Πορτογάλους τις τελευταίες ώρες να κάνουν λόγο για συμφωνία του Ολυμπιακού με τη Φούλαμ για τον 28χρονο Πορτογάλο σέντερ φορ, λέγοντας πώς «είναι στο δρόμο για την Ελλάδα», αλλά από την πλευρά του Θρύλου το βράδυ της Παρασκευής έλεγαν πώς είναι ένας από τους παίκτες που αποτελούν στόχο της ομάδας και πώς η υπόθεση αυτή δεν είναι σε τόσο προχωρημένο σημείο, όπως παρουσιάζονταν στο εξωτερικό.

Ακούγονται και άλλα ονόματα, επίσης, για τη θέση του σέντερ φορ, αλλά είπαμε... Η ονοματολογία δεν σημαίνει τίποτα απολύτως. Οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν τις διαπραγματεύσεις και όλα δείχνουν πώς μετράμε αντίστροφα για να κλείσουν τα ανοικτά «μέτωπα».

Εδώ, όμως, πρέπει να σημειώσουμε κάτι ακόμα. Μην αποκλείεται να γίνει κάποια έκπληξη της τελευταίας στιγμής. Δηλαδή να κλείσει ένας παίκτης που το όνομά του δεν είχε «παίξει» για τον Ολυμπιακό! Όπως έγινε και στην περίπτωση του Μπίμπαρτς Νάτχο.

ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Διαβάστε επίσης

Η σημασία του φιλικού

Η σημασία του φιλικού

Ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να δώσει χρόνο συμμετοχής σε Μεριά, Τοροσίδη και Νάτχο στο ματς με τον Ατρόμητο Πειραιά.

Έπιασε... πάγο το VAR!

Έπιασε... πάγο το VAR!

«Βαρυχειμωνιά» για το μεγάλο έργο της Κυβέρνησης στο ελληνικό ποδόσφαιρο και μάλιστα δια στόματος Βασιλειάδη.