Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ξανά στο προσκήνιο ο Ερνάνι

Ξανά στο προσκήνιο ο Ερνάνι
Κυριακή, 5 Αυγούστου 2018 - 11:58

Το όνομα του Ερνάνι ήρθε ξανά στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό. Ο πρώην εξτρέμ των «ερυθρόλευκων» και νυν της Πόρτο σύμφωνα με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή» εξετάζεται από τους Πειραιώτες.

Ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να συνεργαστεί ξανά με τον συμπατριώτη του, καθώς βρέθηκαν μαζί στην Γκιμαράες, όπου εκείνη την περίοδο υπό τις οδηγίες του 48χρονου προπονητή ο Ερνάνι πραγματοποίησε τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας του.

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, φέρεται να συνεχίζει να κοιτάζει τον 27χρονο μεσοεπιθετικό, την ώρα που έχει στο στόχαστρό του ακόμη έναν παίκτη από την Πόρτο, όπως σας αναφέραμε και νωρίτερα, τον Μιγκέλ Αγκού.

Διαβάστε επίσης

Δυνατοί αντίπαλοι, αλλά είναι στο χέρι του...

Δυνατοί αντίπαλοι, αλλά είναι στο χέρι του...

Ο Ολυμπιακός έμαθε τους υποψήφιους αντιπάλους του για τα πλέι οφ του Europa League σε περίπτωση που ξεπεράσει το εμπόδιο της Λουκέρνης, με την είσοδο του στους ομίλους να εξαρτάται μόνο από τον ίδιο.

Νέα σενάρια για Χασάν

Νέα σενάρια για Χασάν

Το όνομα του Αιγύπτιου επιθετικού έρχεται ξανά στο προσκήνιο για τους «ερυθρόλευκους», με τον «Κούκα» να μην υπολογίζεται από την πορτογαλική ομάδα.

«Χρόνια πολλά Σκαφίδα» (pic)

«Χρόνια πολλά Σκαφίδα» (pic)

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός έστειλε τις ευχές της στον νεαρό τερματοφύλακα της ομάδας, ο οποίος έχει σήμερα (05/08) τα γενέθλιά του.