Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ένα «παιχνίδι» με κρυφές δυνατότητες

Ένα «παιχνίδι» με κρυφές δυνατότητες
Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2018 - 19:35
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Δεν χωράει αμφιβολία ότι παιχνίδι με παιχνίδι ο Μαντί Καμαρά καταφέρνει να κάνει όλο και περισσότερο κόσμο ν' ασχολείται μαζί του. Και είναι μεγάλη κατάκτηση του νεαρού ποδοσφαιριστή αυτή.

Μοιάζει με παιχνίδι που σου κάνουν δώρο κι ενώ αρχικά δεν το είχες σε μεγάλη εκτίμηση, όσο το περιεργάζεσαι ανακαλύπτεις μικρές «μαγικές» δυνατότητες που δεν ήξερες ότι διαθέτει και εν τέλει σε ενθουσιάζει. Τί είναι αυτό που (μας) αρέσει περισσότερο στον Μαντί Καμαρά;

Πολλά μας αρέσουν (σ.σ.: γράφαμε την Τετάρτη για τον εκπληκτικό τρόπο με τον οποίο αλλάζει κατεύθυνση από τη μια στιγμή στην άλλη) στον χαφ από τη Γουϊνέα και τα είδαμε όλα και στο φιλικό με την Σεντ Τρούιντεν.

Μία από τις πολλές δικές του φάσεις που μας άρεσαν πολύ ήταν εκείνη του 45+1' λεπτού. Έκανε ένα κακό κοντρόλ και έχασε τη μπάλα με συνέπεια να την πάρει αντίπαλος και να επιχειρήσει αντεπίθεση. Ο Μαντί δεν εγκατέλειψε ωστόσο και μ' ένα σπριντ πρόλαβε και γύρισε και με εύστοχο τάκλιν από πίσω «τσίμπησε» τη μπάλα και την έδωσε σε συμπαίκτη.

Θυμηθείτε μόνο πόσες φορές πέρυσι παίκτης του Ολυμπιακού έχασε τη μπάλα και βρέθηκαν αντίπαλοι να... καλπάζουν προς την περιοχή του Ολυμπιακού...

Διαβάστε επίσης