Με την περίπτωση του Ρεμί Καμπελά φέρεται να ασχολείται ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με γαλλικές πηγές.
Πιο συγκεκριμένα, Γάλλος δημοσιογράφος τόνισε με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ότι οι «ερυθρόλευκοι» ρώτησαν την Μαρσέιγ για την περίπτωση του 28χρονου μεσοεπιθετικού.
Όπως τονίζεται, οι Πειραιώτες δεν προχώρησαν σε κάποια πρόταση, ωστόσο, θέλησαν να μάθουν για τον παίκτη, ο οποίος φαίνεται ότι απασχολεί τους ανθρώπους του Θρύλου.
Πάντως, αυτή τη στιγμή για τον Καμπελά έχει καταθέσει πρόταση η Σεντ Ετιέν, ύψους 4 εκατομμυρίων ευρώ, σύμφωνα πάντα με τον Γάλλο δημοσιογράφο.
Ο Ρεμί Καμπελά είναι ένας παίκτης πολύ ποιοτικός που μπορεί να κάνει τη διαφορά, έχοντας πολλές και σημαντικές εμπειρίες αγωνιζόμενος εκτός από τη Μαρσέιγ, στη Σεντ Ετιέν και στην Μονμπελιέ στο παρελθόν.
L’Olympiakos vient de se renseigner concernant Rémy Cabella ( OM). Pas d’offre chiffrée. La seule offre le concernant provient de l’ASSE il y a plusieurs semaines ( autour de 4M + bonus). Ça devrait bouger prochainement.... pic.twitter.com/b0XgCFLMOY
Ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο μίλησε για το φιλικό του Ολυμπιακού με την Σιντ Τρούιντεν, για τα γκολ του, καθώς και για την μέχρι στιγμής προετοιμασία των «ερυθρόλευκων».
Η οικογένεια Κόκκαλη ευχαρίστησε όλους για τη συμπαράσταση στο πένθος της μετά τον απροσδόκητο χαμό του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 34 ετών.