ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Ντουντούκα
Θρύλε Θεέ, χρονιά πολλά, 100 χρόνια και δεν είναι αρκετά...

Θετικό ντεμπούτο για Ποντένσε και Μιράντα

Θετικό ντεμπούτο για Ποντένσε και Μιράντα
Κυριακή, 15 Ιουλίου 2018 - 11:27

Ο Ολυμπιακός νίκησε με 3-0 εύκολα την χαμηλής δυναμικότητας Τεσέντερλο στο 3ο φιλικό προετοιμασίας του ενόψει της νέας σεζόν.

Στο συγκεκριμένο ματς, ο Πέδρο Μαρτίνς είχε την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής στους Ντανιέλ Ποντένσε και Ροντερίκ Μιράντα, οι οποίοι έχουν ενσωματωθεί μόλις λίγες ημέρες με την ομάδα του Ολυμπιακού.

Ωστόσο, ο Πορτογάλος τεχνικός τους έδωσε χρόνο συμμετοχής και έτσι πραγματοποίησαν το ντεμπούτο τους στα ερυθρόλευκα.

Εκείνος που ξεχώρισε με το… καλημέρα ήταν ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός, ο οποίος αν και δεν βρίσκεται στο 100% έδειξε για το τι είναι ικανός να κάνει μέσα στο γήπεδο. Είχε τις στιγμές του στο ματς, ενώ πρόλαβε να κάνει και την 1η του ασίστ στον Θρύλο, όταν έκρυψε την μπάλα με τον Φετφατζίδη και εκείνος σκόραρε με ωραίο πλασέ το 2-0 του Ολυμπιακού.

Ντεμπούτο έκανε και ο Ροντερίκ Μιράντα, με τον προπονητή των «ερυθρόλευκων» να δοκιμάζει σύστημα με τρία στόπερ. Ο Πορτογάλος αμυντικός η αλήθεια είναι ότι δεν χρειάστηκε να κάνει πολλά πράγματα στο ματς, δεδομένου ότι η βελγική ομάδα δεν απείλησε.

Όμως, είναι θετικό που μπαίνει και εκείνος σιγά-σιγά στο κλίμα, με τον Μαρτίνς να πιστεύει πάρα πολύ στις δυνατότητές του.

ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Διαβάστε επίσης

Αράο και Μπαρέιρο για τον άξονα...

Αράο και Μπαρέιρο για τον άξονα...

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις προσπάθειές του για τον Βραζιλιάνο μέσο, έχοντας πάντως ψηλά στην λίστα του και τον χαφ της Ρασίνγκ Κλουμπ.