Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Έλληνες που κάνουν τη διαφορά!

Έλληνες που κάνουν τη διαφορά!
Πέμπτη, 31 Μαΐου 2018 - 13:13

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού συνεχίζεται με τους «ερυθρόλευκους» τις τελευταίες ημέρες να έχουν εντείνει τις προσπάθειές τους να τελειώσουν κάποιες περιπτώσεις που τους ενδιαφέρουν για την ενίσχυση της ομάδας.

Αν και ακόμη είναι πολύ νωρίς έχει γίνει σαφές ότι τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Θρύλος θα στηριχτεί σε Έλληνες παίκτες που θα έχουν τις δυνατότητες να κάνουν τη διαφορά στο κορυφαίο επίπεδο.

Ο Θρύλος αναμένεται να έχει έντονο ελληνικό στοιχείο τόσο στο ρόστερ του, όσο και στην ενδεκάδα του. Έλληνες, που έχουν δείξει ότι είναι ότι καλύτερο διαθέτει η χώρα μας και ότι μπορούν να πρωταγωνιστήσουν φορώντας την κορυφαία ομάδα της χώρας.

Ο Ολυμπιακός έχει δείξει ήδη την εμπιστοσύνη του στη θέση «1» στον Γιαννιώτη, ο οποίος έκανε απίστευτη σεζόν στον Ατρόμητο. Την ίδια ώρα έχει δύο παίκτες στο αριστερό άκρο της άμυνας, Κούτρης και Τσιμίκας, αμφότεροι προέρχονται από πολύ καλές σεζόν.

Επίσης, ο Θρύλος απέκτησε τον καλύτερο παίκτη του περσινού πρωταθλήματος, Χριστοδουλόπουλο για τα άκρα, ενώ στην ομάδα επιστρέφουν οι Σιώπης, Μανθάτης και Σάλιακας.

Στην ομάδα φυσικά υπάρχει και ο Φορτούνης, ένας από τους πιο ποιοτικούς Έλληνες μεσοεπιθετικούς αν όχι ο ποιοτικότερος, ο οποίος παρά τα σενάρια για την Τουρκία δείχνει ότι θα παραμείνει στην ομάδα.

Οι Πειραιώτες θα ανακοινώσουν τις προσεχείς ημέρες και την απόκτηση του Φετφατζίδη, ενώ έχουν αποκτήσει ήδη τον Μάνο, τον πρώτο σκόρερ της Β’ Εθνικής από την περσινή σεζόν.

Ο Ολυμπιακός αποκτά ότι καλύτερο υπάρχει στην ελληνική αγορά, με τους Έλληνες να έχουν δείξει αλλά να καλούνται να το επαναλάβουν ότι μπορούν να κάνουν τη διαφορά και να οδηγήσουν την ομάδα στην επιστροφή στην κορυφή.

Διαβάστε επίσης

Νέα καλή εμφάνιση από τον Μολέδο

Νέα καλή εμφάνιση από τον Μολέδο

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός και υποψήφιος μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού αγωνίστηκε και πάλι ως βασικός στη νίκη με 3-2 της Ιντερνασιονάλ κόντρα στην Βιτόρια Μπαΐα.