Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ο τελικός άρχισε από… νωρίς

Ο τελικός άρχισε από… νωρίς
Παρασκευή, 11 Μαΐου 2018 - 00:13

Ο δεύτερος τελικός της «εξυγίανσης» ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ είναι το Σάββατο το βράδυ στο ΟΑΚΑ. Αλλά ξεκίνησε αρκετά… νωρίς. Παραλίγο να έχουμε άσχημα γεγονότα στο κέντρο της Αθήνας. Σύμφωνα με μαρτυρίες, το βράδυ της Πέμπτης οπαδοί της ΑΕΚ συγκρούστηκαν με αστυνομικές δυνάμεις στην Ομόνοια, κοντά στα γραφεία συνδέσμου του ΠΑΟΚ!

Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, οι συμπλοκές κράτησαν αρκετή ώρα. Η αστυνομία ήταν εκεί, αλλά το θέμα είναι πώς δεν ξεκίνησε καλά όλο αυτό το… πανηγύρι. Πόσω μάλλον όταν είναι στη μνήμη όλων νωπές οι μνήμες από τον περσινό τελικό στο Βόλο και τα πολύ σοβαρά επεισόδια όπου από τύχη δεν θρηνήσαμε ανθρώπινες ζωές.

Το θέμα είναι πως μεσολαβούν κάτι λιγότερο από 48 ώρες για το ματς και τα πρώτα… μηνύματα κάθε άλλο παρά ενθαρρυντικά είναι, προμηνύοντας δύσκολες ώρες στη συνέχεια, με την αστυνομία να είναι διαρκώς στους δρόμους για να αποτρέψει τα χειρότερα.

Διαβάστε επίσης

Είπε… αντίο ο Ζιλέ

Είπε… αντίο ο Ζιλέ

Ο Βέλγος έλυσε το συμβόλαιό του με τον Θρύλο και επιστρέφει στην πατρίδα του για την Αντβέρπ.

Εξετάζεται και ο Κλέμπερ

Εξετάζεται και ο Κλέμπερ

Ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει βάλει στη μεταγραφική του λίστα τον 28χρονο Βραζιλιάνο επιθετικό της Εστορίλ.

Κοντά στην Βέρντερ ο Λαΐφης

Κοντά στην Βέρντερ ο Λαΐφης

Η Σταντάρ Λιέγης έχει συμφωνήσει με την ομάδα της Βρέμης για τον Κύπριο αμυντικό, με το deal να αγγίζει τα 5 εκατ. ευρώ.