Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αούστρια Βιέννης και Ολυμπιακός για Σιλβέστρ!

Αούστρια Βιέννης και Ολυμπιακός για Σιλβέστρ!
Πέμπτη, 10 Μαΐου 2018 - 23:45

Μια από τις θέσεις που ψάχνει παίκτη ο Ολυμπιακός για να ενισχυθεί για τη νέα σεζόν είναι αυτή του επιθετικού. Καθημερινά είναι πολλά τα δημοσιεύματα για παίκτες από κάθε σημείο της Ευρώπης και όχι μόνο που δημοσιεύματα τους «μπλέκουν» με τον Θρύλο. Το τελευταίο είναι από το Ισραήλ και την ιστοσελίδα «walla.co.il».

Στις αθλητικές ειδήσεις του δικτύου αναφέρεται πώς τόσο η Αούστρια Βιέννης όσο και ο Ολυμπιακός δείχνουν έντονο ενδιαφέρον για τον Γιακούμπ Σιλβέστρ. Τον 29χρονο διεθνή Σλοβάκο επιθετικό της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ.

Την Τετάρτη το βράδυ άνθρωπος της αυστριακής ομάδας ταξίδεψε στο Ισραήλ και παρακολούθησε τον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στην Μπεϊτάρ και την Χαποέλ Χάιφα. Εκεί όπου αγωνίστηκε ο Σιλβέστρ, με την ομάδα του να χάνει τον τίτλο στην παράταση. Όπως αναφέρουν οι Ισραηλινοί, η Αούστρια «τσεκάρει» καιρό τον παίκτη, από την εποχή που αγωνίζονταν στη Γερμανία με την Άουε, την Νυρεμβέργη και την Πάντερμπορν.

Σε ό,τι αφορά τώρα τον Ολυμπιακό, το δημοσίευμα επισημαίνει πώς δεν υπήρχε άνθρωπος του Θρύλου στο Ισραήλ, αλλά δεν αποκλείουν να ταξιδέψει κάποιος «ερυθρόλευκος» στα προσεχή ματς πρωταθλήματος (σ.σ.: μένουν τρεις αγωνιστικές) για να τον δει και από κοντά.

Διαβάστε επίσης

Κοντά στην Βέρντερ ο Λαΐφης

Κοντά στην Βέρντερ ο Λαΐφης

Η Σταντάρ Λιέγης έχει συμφωνήσει με την ομάδα της Βρέμης για τον Κύπριο αμυντικό, με το deal να αγγίζει τα 5 εκατ. ευρώ.

Η παταγώδης αποτυχία της «εξυγίανσης»

Η παταγώδης αποτυχία της «εξυγίανσης»

Ο ορισμός του Μπορμπαλάν αποτελεί την δημόσια «ομολογία» ότι το πρωτάθλημα έγινε με ακατάλληλους και ανίκανους διαιτητές, ενώ ο Γραμμένος έλεγε ότι η διαιτησία πάει καλά.