Ο Πέδρο Μαρτίνς όπως όλα φαίνονται θα είναι αυτός που θα αναλάβει τον πάγκο του Ολυμπιακού στην προσπάθεια δημιουργίας της ομάδας από την αρχή με στόχο την επιστροφή στην κορυφή.
Ο Πορτογάλος τεχνικός, σύμφωνα με τα Μέσα της πατρίδας του έχει συμφωνήσει ήδη με τους Πειραιώτες και θα ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα από τους «ερυθρόλευκους», ενώ όπως υπογραμμίζεται έχει κάνει ήδη σαφή κάποια στοιχεία που θέλει να έχει η ομάδα του.
Όπως σας ενημερώσαμε το βράδυ της Μ. Παρασκευής (06/04) ο Ολυμπιακός θέλει τη νέα σεζόν να προσθέσει την ταχύτητα στο παιχνίδι του, αναζητώντας ποδοσφαιριστές που θα έχουν αυτό το πολύ σημαντικό στοιχείο για το σύγχρονο ποδόσφαιρο.
Αυτό είναι κάτι το οποίο θέλει στην ομάδα του ο Μαρτίνς, ενώ παράλληλα το άλλο στοιχείο που επιθυμεί να υπάρχει έντονο στο σύλλογο είναι η εμπειρία.
Σε αυτή την κατεύθυνση, όπως όλα δείχνουν θα κινηθεί ο Ολυμπιακός στις μεταγραφές του, αν φυσικά ο Πέδρο Μαρτίνς πιάσει τελικά Λιμάνι.
Παράλληλα, πάντως, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν καταστήσει σαφές ότι θα στηριχτούν και στους νεαρούς παίκτες της ομάδας και κυρίως στους Έλληνες ποδοσφαιριστές, με την ελπίδα να αποτελέσουν έναν βασικό κορμό για το μέλλον του συλλόγου. Σε αυτό μάλιστα φαίνεται ότι έχει συμφωνήσει και ο Πορτογάλος τεχνικός.
Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν έχει ξεκινήσει, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να κάνει πράξη σιγά-σιγά τα όσα είπε στους παίκτες του για τη δημιουργία από την αρχή μίας νέας ομάδας που όλοι ονειρευόμαστε.
Δεν χρειάζεται ευχές για… ανάσταση ο Ολυμπιακός. Σοβαρότητα και τύχη στις επιλογές του χρειάζεται και… ένα τουλάχιστον ευρωπαϊκό τρόπαιο! Γράφει ο Δημήτρης Γρηγορόπουλος
Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να μείνει μέχρι το τέλος του φετινού πρωταθλήματος στον πάγκο των «ερυθρολεύκων» ανεξάρτητα με το αν πιάσει Λιμάνι ο Πέδρο Μαρτίνς.
Ο Άνχελ Κρέσπο σε συνέντευξή του τόνισε μεταξύ άλλων ότι ο Όσκαρ Γκαρθία έκανε θέατρο για το ρολό ταμειακής μηχανής που τον χτύπησε στο πρόσωπο… Γελάει ο κόσμος μαζί σας…