Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Θιασώτης του 4-2-3-1!

Θιασώτης του 4-2-3-1!
Πέμπτη, 5 Απριλίου 2018 - 22:56

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Ο Πέδρο Μαρτίνς βρίσκεται πολύ υψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού, όσον αφορά στο θέμα προπονητή. Στην Πορτογαλία μάλιστα αναφέρουν ότι έχει δώσει ήδη τα χέρια με τον Θρύλο. Και μια από τις ερωτήσεις που έχουν οι ΓΑΥΡΟΙ είναι γιατί οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ψηλά στη λίστα τους, τον 47χρονο Ίβηρα τεχνικό.

Ο Μαρτίνς είναι θιασώτης του 4-2-3-1. Ενός συστήματος που τα τελευταία χρόνια βλέπουμε να παίζει και ο Ολυμπιακός. Και μάλιστα, έχει δουλέψει αρκετά πάνω σε αυτό με τις ομάδες που κοουτσάρισε. Κι εδώ πρέπει να σημειώσουμε κάτι ακόμα. Ο Πορτογάλος έχει θετικό συντελεστή νικών στην καριέρα.

Με τη Μαρίτιμο, με την Ρίο Άβε και την Γκιμαράες είχε περισσότερες νίκες από ήττες όταν ήταν στον πάγκο τους. Στη Μαρίτιμο ήταν την τετραετία 2010-14 με απολογισμό 59 νίκες και 51 ήττες. Στην Ρίο Άβε τη διετία 2014-16 είχε 38 νίκες και 35 ήττες. Τέλος, όσον αφορά στην Γκιμαράες, η επίδοσή του ήταν 35 νίκες και 29 ήττες. Δεν αναφέρουμε τις ισοπαλίες γιατί δεν έχει σημασία.

Αυτό που μετράει είναι πώς σε τρεις διαφορετικές ομάδες που δούλεψε την τελευταία 8ετία, ομάδες με περιορισμένα οικονομικά και μπάτζετ, πάντα είχε παραπάνω νίκες από ήττες. Κι αυτό κάτι λέει όταν σε αυτό το διάστημα έχει 331 ματς σε πάγκους. Μετρώντας συνολικά 132 νίκες και 115 ήττες. Κι αυτό αποτελεί ένα ακόμα θετικό για τον 47χρονο Πορτογάλο.

Διαβάστε επίσης