Το κόμπλεξ! Χωρίς πλάνα από Καραϊσκάκη το σποτάκι του epsilon…

Έχουν τα… θέματά τους και δεν το κρύβουν. Συγκινητική είναι ωστόσο η προσπάθεια που γίνεται στον τηλεοπτικό σταθμό epsilon, ιδιοκτησίας του Ιβάν Σαββίδη. Αρχικά, είχαμε έκτακτο δελτίο όταν ανακοινώθηκε η τιμωρία για το αντικείμενο στον Όσκαρ Γκαρθία και τον αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός που δεν άρχισε ποτέ.
Βέβαια, έκτακτο δελτίο δεν είδαμε όταν έπεσε η ποινή με την απόφαση Σκουτέρη.
Σήμερα Παρασκευή, η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει την Ελβετία στο ΟΑΚΑ. Τον αγώνα θα δείξει ο τηλεοπτικός σταθμός epsilon. Στο σποτάκι μάλιστα που ετοίμασε, δεν περιλαμβάνει πλάνα από αγώνες της Εθνικής στο Καραϊσκάκη! Μη… θυμώσει και το αφεντικό!
Δείτε εδώ το σποτάκι
Στην περιγραφή του αγώνα, ο Αλέξης Σπυρόπουλος. Από τους αγαπημένους δημοσιογράφους της εξυγίανσης. Και ιδιαίτερα αγαπητός στις τάξεις του ΠΑΟΚ όπως λένε στην πιάτσα.