Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Η δουλειά συνεχίζεται…

Η δουλειά συνεχίζεται…
Τρίτη, 20 Μαρτίου 2018 - 17:10

Μια διαφορετική εβδομάδα είναι αυτή που διανύουμε για την ομάδα ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού. Το προσεχές Σαββατοκύριακο δεν έχει έτσι κι αλλιώς αγωνιστικές υποχρεώσεις. Κι αυτό διότι υπάρχει η διακοπή λόγω των επίσημων φιλικών των εθνικών ομάδων. Αλλά έχει προηγηθεί κι ένα Σαββατοκύριακο χωρίς δράση στα γήπεδα της Superleague, μετά την απόφαση του Βασιλειάδη για αναβολή του πρωταθλήματος.

Με όλα αυτά δεδομένα, ο Όσκαρ Γκαρθία και οι παίκτες του συνεχίζουν τη δουλειά στο αθλητικό κέντρο στο Ρέντη. Και αυτές τις ημέρες ο Ισπανός τεχνικός έχει το χρόνο και τη δυνατότητα να δουλέψει παραπάνω σε ορισμένα θέματα, ούτως ώστε η ομάδα να εμφανιστεί βελτιωμένη μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Αυτό που επιθυμεί ο 45χρονος είναι να αξιοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο αυτό το διάστημα και να αποδειχθεί προς όφελος της ομάδας του, για να μπορέσει να κάνει το «πέντε στα πέντε», στις αναμετρήσεις που απομένουν ως το φινάλε του πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης

Πρώτα τα βασικά…

Πρώτα τα βασικά…

Ο προπονητής, το μοντέλο που θα προτιμηθεί και η ευρωπαϊκή διοργάνωση που θα προσπαθήσει να προκριθεί ο Ολυμπιακός. Γράφει ο Δημήτρης Γρηγορόπουλος.

Δουλεύουν ασταμάτητα στο Ρέντη

Δουλεύουν ασταμάτητα στο Ρέντη

Ο Όσκαρ Γκαρθία θέλει όλοι οι παίκτες του να είναι απολύτως έτοιμοι για την επανέναρξη του πρωταθλήματος και γι’ αυτό κάνει απαιτητικές προπονήσεις, παρά τη διακοπή.