Ανάρτηση στα social media, με την οποία ξεκαθαρίζει ότι ο Γιώργος Βήτας δεν είναι δικηγόρος του Ολυμπιακού, έκανε το μεσημέρι της Τετάρτης ο Κώστας Καραπαπάς.
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο συγκεκριμένος δικηγόρος δεν είναι δικηγόρος της πειραϊκής ΠΑΕ, αλλά συνεργάζεται με μια σχολή, η οποία με τη σειρά της συνεργάζεται με τους «ερυθρόλευκους».
Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ μπορεί να ασκήσει δίωξη στον ΠΑΟΚ για τα επεισόδια στον εν γένει χώρο του γηπέδου, ώστε να μην γλιτώσει επιπλέον -3 βαθμούς
Το κατηγορητήριο του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα της ΕΠΟ είναι ελλιπές, καθώς όπως δείχνει η έκθεση της αστυνομίας και τα βίντεο, ο ΠΑΟΚ πρέπει να κληθεί και για όσα έγιναν μετά στην Τούμπα.
Μία είναι η λύση. Να κλείσει η Τούμπα, να μην γίνει ποτέ αγώνας εκεί, να ηρεμήσουμε όλοι μας. Δεν είχε πει κάποτε ο Σαββίδης να πάρει την ομάδα και να πάει σε άλλο πρωτάθλημα; Στο καλό, σε κανέναν δεν θα λείψετε.