Πιο κοντά στη σωτηρία ο ΠΑΟ, έξαλλοι με την διαιτησία στην ΑΕΛ
Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2018 - 21:41
Ένα βήμα πιο κοντά στην παραμονή του στη Σούπερ Λίγκα έκανε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος το βράδυ της Δευτέρας κέρδισε εκτός έδρας την ΑΕΛ με 1-0.
Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Λουντ στο 19ο λεπτό, με τους ανθρώπους της ΑΕΛ να έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Στυλιαρά. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού οι «βυσσινοί» εξέδωσαν ανακοίνωση, στην οποία έκαναν λόγο για χειρουργείο! «Τι χειρουργείο είναι αυτό Θεέ μου!», ανέφεραν χαρακτηριστικά.
Η αποψινή νίκη ισοδυναμεί με άθλο για τον Παναθηναϊκό, καθώς ήταν η πρώτη εκτός έδρας νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα! Μια νίκη, που του δίνει μεγάλο προβάδισμα για την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία, καθώς πλέον έφτασε τους 27 βαθμούς! Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη απέχει 11 βαθμούς από τον Απόλλωνα Σμύρνης και την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού!
Με την χορηγία της ΠΑΕ Ολυμπιακός πραγματοποιήθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις της Καθαράς Δευτέρας στον Δήμο Πειραιά- Το «παρών» έδωσε ο δήμαρχος Πειραιά και πρόεδρος της ΠΑΕ Γιάννης Μώραλης.