Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Πήγε στο Ρέντη ο Γκαρθία

Πήγε στο Ρέντη ο Γκαρθία
Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2018 - 10:40

Η περιπέτεια υγείας του Όσκαρ Γκαρθία τον κράτησε μακριά από την ομάδα και από τον επαναληπτικό του ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ. Ο Καταλανός προπονητής υποβλήθηκε σε επέμβαση σκωληκοειδίτιδας και έχει απουσιάσει από το Ρέντη όλες αυτές τις ημέρες. Δεν έχει βγει, όμως, από το μυαλό του ούτε η στιγμή η ομάδα και στην προπόνηση του Σαββάτου έδωσε κανονικά το παρών.

Ο 44χρονος τεχνικός βρέθηκε κανονικά στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού και δέχτηκε τις ευχές όλων των ανθρώπων της ομάδας του Πειραιά και των ποδοσφαιριστών του. Ο Γκαρθία γνωρίζει πολύ καλά ότι αυτές οι στιγμές είναι δύσκολες και ήθελε πολύ να βρεθεί κοντά στους παίκτες του.

Ακόμα, ωστόσο, αισθάνεται κάποιες ενοχλήσεις και δεν είναι σε θέση να καθίσει στον πάγκο της ομάδας. Παρά την τεράστια θέληση του στο ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι ο Χρήστος Κόντης είναι αυτός που θα κοουτσάρει τον Ολυμπιακό. Κανείς δεν θέλει να ρισκάρει με την υγεία του προπονητή παρά το γεγονός πως εκείνος δεν κρατιέται.

Διαβάστε επίσης

Ωδή στους Ανδριανόπουλους

Ωδή στους Ανδριανόπουλους

Ξένη ιστοσελίδα κάνει μεγάλη αναφορά στα πέντε αδέρφια που ανδρώθηκαν και άνδρωσαν τον Ολυμπιακό, που είναι ο αδιαμφισβήτητος άρχοντας του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Περιφερόμενος θίασος…

Περιφερόμενος θίασος…

Δεν έχει πάτο το «πράσινο» βαρέλι, με τον Παναθηναϊκό να γνωρίζει την ήττα στα Γιάννενα από τον ΠΑΣ με 2-1 – Δεν σηκώνουν κεφάλι, με τη μία ήττα να διαδέχεται την άλλη…